Skocz do zawartości

Presta komunikat typu alert

AEZEET

Rekomendowane odpowiedzi

https://cork24.co.uk

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

17 minut temu, Presta napisał:

Jak ustawimy na całą domenę to będzie widoczny również na stronie głównej.

W takim razie gdzie znajdę ustawienie w prescie dla całej domeny ssl?

Początkujący pozycjoner, który zaczyna karierę :D Rzucony chyba na głęboką wodę mam nadzieje, że się w niej nie utopię. Zapraszam na jedną ze stron którą się zajmuję. Może akurat wy potrzebujecie materiałów korkowych :D Tutaj! Tutaj! lub Tutaj !

Już wszystko działa dzięki za pomoc, nie było by problemu gdybym źle nie zrozumiał jest tam napisane by włączyć SSL na wszystich stronach. Zrozumiałem że Presta włączy przez to SSL na każdej domenie którą obsługuje. Ale jest już wszystko w porządku. Próbowałem nawet wymuszać https w pliku httaccess ale tylko wywalało to stronę całą. na szczęście wszystko już działą poprawnie. Raz jeszcze dziękuję za wszystkie rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności