Skocz do zawartości

Zaplecze na subdomenie wordpressa

Ka_sia33

Rekomendowane odpowiedzi

Co za kłótnia :D

Ale nawiązując do tematu: blogi na platformach web 2.0 są ważną częścią zaplecza- jak wszytko inne, pozwalają na jego większą dywersyfikację, no i oczywiście sami możemy je zrobić za darmo. Odchodzą koszty domeny i hostingu. Na pewno warto je zakładać, ale nie bazować na nich całego zaplecza :)

W odpowiednich ilościach i na różnych platformach sprawdzają się nieźle :)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dnia 4.07.2017 o 13:58, abcseo.pl napisał:

Pierw napisz kilka unikalnych artykułów bez linków kierujących w tekście a potem z czasem dodawaj linka (nie kilka) np na 3 tys tekst żeby to nie wyglądało podejrzanie dla adminów

Dokładnie właśnie w ten sposób to robię ;) Najpierw przez jakiś czas same treści, a potem delikatnie treści z linkami :)

1 godzinę temu, bold napisał:

Co za kłótnia :D

Ale nawiązując do tematu: blogi na platformach web 2.0 są ważną częścią zaplecza- jak wszytko inne, pozwalają na jego większą dywersyfikację, no i oczywiście sami możemy je zrobić za darmo. Odchodzą koszty domeny i hostingu. Na pewno warto je zakładać, ale nie bazować na nich całego zaplecza :)

W odpowiednich ilościach i na różnych platformach sprawdzają się nieźle :)

Dzięki wielkie za odpowiedź. Tak przypuszczałam, ale chciałam się upewnić pytająć specjalistów. ;)

Najlepsze zaplecze to takie które ma kopa i zarobi na siebie :) ja miałem na darmowym serwie stronę ponad 10 lat, i nagle zniknęła, więc jak dla mnie najlepsze zaplecze to na własnym serwerze, przynajmniej w jedną chwile nie zniknie.

Męczy mnie juz nieustanne mielenie, że najlepsze zaplecze to takie które na siebie zarabia. To oczywista oczywistość. Z drugiej strony mam strony na darmowych hostach/blogach które sobie wiszą od ładnych paru lat, a ja za nie nie zapłaciłem ani złotówki. Linki siedzą i przenoszą moc. 
Do autora, nie zastanawiaj się długo tylko po prostu linkuj. Nie żul przy tym każdej złotówki, bo to jest oczywiste, że za darmo nie wyzpozycjonujesz strony. 

koon 

14 godzin temu, PawelC napisał:

Najlepsze zaplecze to takie które ma kopa i zarobi na siebie

Te, które zarabiają na siebie z reguły są usuwane lub banowane.

Jeśli traktujesz zaplecze jako inwestycja to będą dostępne latami (nawet na darmowych subdomenach) i będą miały kopa.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności