Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jest (prawie) dla każdego

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiec są branże i rozumni ludzie, ktozy na własny rachunek i uzytek moga , a nawet powinni sami dbać o popularnośc swoich stron

powiedzmy ze ja do nich należę :yahoo: ale tak do konca rozumna nie jestem choc od przeszło 3 lat udaje mi sie utrzymywac strone na 1-5 miejscu pod danymi hasełkami :) popularnymi w naszej branzy ale to że tak jest to tylko dlatego ze musiałam sie tym zająć i nikt nie pytal czy umiem i czy dam rade próbami błedów i róznych kombinacji wypłynełam bardzo wysoko ale jakies 3 mc temu wykupilam nowa domene która umiesciłam na tym samym serwerze i od 3 mc google nie indeksowało jej jeszcze i zastanawiam sie dlaczego tak jest co owinnam zrobic by zaczelo sie cos wreszcie z nia dziac ,czy ktos z was mógłby cos podpowiedziec ??? prosze o kontakt kogos kto na tym naprawde się zna i wie cos na ten temat agnieszka78@o2.pl

Daj link to Ci wrzuce go na stronke z PR 3 żeby szybciej zaindeksowało :) A najlepiej umieść adres do strony na forum w stopce.

no ta pierwsza stronka moja ma pr3 ale sie zastanawiam jak to jest z plikami bo nowa domena jest zaparkowana na serwerze tej wczesniejszej strony i to wyglada jak przekierowanie ale korzystaja z tych samych danych bo to samo jest na jednym adresie co i na drugim i gdzies tu jest cos nie tak czy nie musze oddzielnie zrobic tego hmmm

Mam podobnie. Mijaja miesiace a google ciagle nie indeksuje. Najlepszy sposob jaki na ten moment znalazlem, to jest podoanie linku do strony z jakiegos forum. Strona zostala zaindeksowana ledwie w ciagu dwoch dni.

-------------------------------

Dla pijakow zycia

Edytowane przez takisobie

Mam podobnie. Mijaja miesiace a google ciagle nie indeksuje. Najlepszy sposob jaki na ten moment znalazlem, to jest podoanie linku do strony z jakiegos forum. Strona zostala zaindeksowana ledwie w ciagu dwoch dni.

-------------------------------

Dla pijakow zycia

hmm jakies lnki sa na tej stronie ale własciwie moga wpływac korzystnie na pozycjonowanie tej strony pierwszej natomiast zastanawiam sie czy nie lepiej przenieśc ta druga stronę na inny serwer lub zrobic im odzielne pliki czy cus nie bardzo znam sie na kombinacjach z serwerami tak jak i na robieniu stron wiem jak powinna byc prawidłowo zapisana i wiem co robic by sie wybic w góre natomiast ten temat jest dla mnie nowy bo jeszcze nigdy nie mialam kilku domen podpietych pod to samo , i niewiem co tu zle wpływa na ta indeksacje :(

Dodawaj stronę do katalogów , ja nie linkowałeś wczesniej to tak do około 10 dziennie z anachor tekstem z czasem zwiększaj ilosć, mżzesz dodawać naprzykład po jakimś czasie dodawać do 100 katalogów tygodniowo google nie widzi różnicy czy 10 dziennie czy 100 co 10 dni.

I pewno jak załapie troche linków będzie sie ładnie indexować.

Dodawaj stronę do katalogów , ja nie linkowałeś wczesniej to tak do około 10 dziennie z anachor tekstem z czasem zwiększaj ilosć, mżzesz dodawać naprzykład po jakimś czasie dodawać do 100 katalogów tygodniowo google nie widzi różnicy czy 10 dziennie czy 100 co 10 dni.

I pewno jak załapie troche linków będzie sie ładnie indexować.

Ten sposób własnie nie dziala po 3 mc wpisów nic jedynie widac ja w katalogach w których wpisy zrobilam ale żeby bezpośrednio pod tym adresem to jej własnie nie ma .

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Witam moje pytanie do bosów:

Jeżeli działam w dośc wąskiej niszy a konkurencja będąca na topie ma PR=0 to czy kilka podstawowych trików takich jak dodawanie do katalogów pomoże?

Czy raczej dac sobie na wstrzymanie?

Dodam że sprzedaż internetowa naszej firmy to 0 i wynajęcie kogoś do pozycjonowania raczej nie wchodzi w grę.

Btw.Jak się kształtują ceny? Mówię o takim naprawdę najprostszym zleceniu?

Dzięki za info.

Edytowane przez Brizu

Brizu.

Tibia Libera Serwer Społeczności Polskiej na Liberze