Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jest (prawie) dla każdego

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Witam, przepraszam jesli pisze nie w miejscu gdzie powinnam, ale jestem calkowitym laikiem jesli chodzi o poruszanie sie w temacie pozycjonowania, linkowania, forach, itp.... czy moge prosic o wyjasnienie praktyczne jak wymienic sie linkami aby moja strona byla widoczna w internecie bo niestety nie jest ..... i nie mowie o wysokich pozycjach ale w ogole. Gdzie mam kliknac i co gdzie wkleic - prosze :( naprawde jestem zielona a stworzylam wlasna strone lecz jej nie widac ;) Bede wdzieczna za kazda wskazowke. Adresu do mojej stronki to: https://www.ecobizuteria.com .... pozdrawiam Kasik

Odwiedź moją stronę prosze

• 1 miesiąc temu...

Jest to pierwszy post jaki czytam na tym forum. W zupełności zgadzam się z autorem. Szczególnie odniesienie się do pseudo-ekspertów, których ofiarą padł mój ojciec. Nie będę tu robił anty reklamy. Nie poświadczy tu fakt iż płacił on firmie 250 zł miesięcznie za pozycjonowanie, strona (za czasów ich działania) znajdowała się na 8 pozycji, gdy się o tym dowiedziałem postanowiłem zgłębiać zagadnienie SEO. Wiedzę którą zacząłem posiadać (niestety zbyt chaotycznie - na szczęście bez przykrych konsekwencji) zacząłem wprawadzać i po 2 miesiącach strona znajduje się na 1-2 pozycji 2 strony pod najważniejszym kw. Pozdrawiam i życzę sukcesów!

A może to zwykły zbieg okoliczności i w czasie, kiedy coś zacząłeś robić, akurat poprawiły się wyniki pracy tej firmy? Sam przyznałeś, że Twoja wiedza jest chaotyczna, a z taką ciężko oceniać wyniki czyjejś pracy.

A może to zwykły zbieg okoliczności i w czasie, kiedy coś zacząłeś robić, akurat poprawiły się wyniki pracy tej firmy? Sam przyznałeś, że Twoja wiedza jest chaotyczna, a z taką ciężko oceniać wyniki czyjejś pracy.

Nie, na pewno nie. Aż takim laikiem nie jestem. Posiadam wystarczającą na ten temat. I widziałem że nic w tym kierunku nie było zrobione. Przede wszystkim kwestia <title> po zmianie tydzień i strona znalazła się na 3 stronie (title takie ja słowo kluczowe) . Jestem pewien barku profesionalizmu w tej firmie. Z resztą mnie to na rękę bo jak każdy z nas wie rynek ten posiada sporą lukę z której grzech nie skorzystać. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Witam, przepraszam jesli pisze nie w miejscu gdzie powinnam, ale jestem calkowitym laikiem jesli chodzi o poruszanie sie w temacie pozycjonowania, linkowania, forach, itp.... czy moge prosic o wyjasnienie praktyczne jak wymienic sie linkami aby moja strona byla widoczna w internecie bo niestety nie jest ..... i nie mowie o wysokich pozycjach ale w ogole. Gdzie mam kliknac i co gdzie wkleic - prosze ;) naprawde jestem zielona a stworzylam wlasna strone lecz jej nie widac ;) Bede wdzieczna za kazda wskazowke. Adresu do mojej stronki to: https://www.ecobizuteria.com .... pozdrawiam Kasik

Odwiedź moją stronę prosze

Skupiłbym się na jakiejś jednej podkategorii by wiwindować stronę np. na frazę. o prostu w czym się czujesz lepsza od konkurencji na to celuj, mogą to być np. złote kolczyki, tańsze niż u konkurencji. Z czasem znajomość strony się poprawi. Inna opcja to czekać, czekać cierpliwie.

• 2 miesiące temu...

Jestem początkujący ale zauważyłem że osoby które zaczęły przygode z pozycjonowaniem nawet nie przeczytały jednego artykułu na ten temat. Pytanie typu dlaczego g nie widzi mojej strony mnie rozwala. Wszystko jest pięknie w googlach opisane co i jak robić trzeba tylko chcieć i mieć dużo czasu a pierwsza 10 jest murowana(zależy od tematu). A artykuł fajny:)

• 4 tygodnie później...

no dobra ble ble ble, przeczytałem tylko pierwszą częśc artykułu, reszta wyrazy szacunku też jest ciekawa,

darmowe turnieje, jestem początkujący ale nie zadam typowego pytania, fajny artykół ale taki nie rzeczywisty,za darmo wylany mydłem, ja to widze tak samo jak ty poker ale trochę inaczej, bo dla ,mnie to jest wojna tak jak na turniejach i ciężko to modlić się na każdym zdaniem, jak ja za darmo robie stronę o turniejach a inni mają specjalistów i jestem sam na polu walki, brakuje czasu żeby się uczyść pozycjonowania, jak zaczynasz się uczyć to ucz się za darmo na turniejach, poker, i już zaczxynając pozycjonowanie nowej strony to w XXI wieku tak jabyś budował dom łyżeczką, strona o turniejah sama się nie wypromuje. Zgadzam się towszystko w twoim artykule poker, ładnie brzmi ale ja stoje sam i muszę turnieje darmowe https://www.freerolls.bho.pl mało że za darmo, bez wiedzy zdudować i wygrać to jeszcze jestem ograniczony czasowo....vader no dead...