Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jest (prawie) dla każdego

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

Adrian88,

uzyles kolo 100 znaków nic nei wnosząc, a tak bys uzyl 5 znakow (do (i liczbe katalogów) i byloby po skutku. nie prosze o opisywanie zlozonych kombinacji tylko o podanie w przyblizeniu jakies liczby.

patrzylem w wyszkuwarce, ale sie nie natknalem na odpowiedz, mzoe cos przeoczylem niedoczytalem. nei zalozylem nowego tematu, nei zasmiecam forum specjalnie, wiec jaki ty masz problem? nie wiesz, to nic nie pisz i tyle

:)

pzodrawiam

Mówisz że szukałeś ... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...F%BF%BD+katalog , najlepsze jest to iż ten temat jest kilka pozycji niżej od tego topicu, więc naprawdę widać że się postarałeś.

Edytowane przez Adrian88

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

• 1 miesiąc temu...

Bardzo dobry artykuł. Tacy jak MRTN przywracają mi wiarę w ludzi i w firmy trudniące się pozycjonowaniem. Większość z nas, którzy trafiliśmy na to forum pewnie już zapomniała jaką dżunglą wydaje się cały ten temat pozycjonowania dla osób nieobeznanych z tematem. Aura tajemniczości wokół pozycjonowania, którą niektóre firmy pozycjonujące starają się pozyskać klientów do mnie zupełnie nie trafia. Wolę prawdę. Bo przecież taka jest prawda, że nie każdy musi się pozycjonować żeby zaistnieć. A przecież klientów i tak nie zabraknie dobrym firmom pozycjonującym, bo z drugiej strony jest cała masa firm/stron, którym profesjonalne pozycjonowanie jest potrzebne.

Pozdrawiam

Bardzo dobry artykuł. Tacy jak MRTN przywracają mi wiarę w ludzi i w firmy trudniące się pozycjonowaniem. Większość z nas, którzy trafiliśmy na to forum pewnie już zapomniała jaką dżunglą wydaje się cały ten temat pozycjonowania dla osób nieobeznanych z tematem. Aura tajemniczości wokół pozycjonowania, którą niektóre firmy pozycjonujące starają się pozyskać klientów do mnie zupełnie nie trafia. Wolę prawdę. Bo przecież taka jest prawda, że nie każdy musi się pozycjonować żeby zaistnieć. A przecież klientów i tak nie zabraknie dobrym firmom pozycjonującym, bo z drugiej strony jest cała masa firm/stron, którym profesjonalne pozycjonowanie jest potrzebne.

Pozdrawiam

Dobrze mówisz :)

• 1 miesiąc temu...

Temat jest bardzo ciekawy i zachęca naprawdę do dokładniejszego zapoznania się z tematem pozycjonowania. Jeżeli nie będę w stanie sam pozycjonować forum to i tak plus jest taki, że faktycznie zlecając komuś tą "robotę" będę wiedział czy ktoś się zna na tym czy po prostu chce mnie oszukać. Choć prawda jest taka, że forum z założenia nie jest dochodowe i lepiej jest popróbować samemu, a może za jakiś czas będą widoczne jakieś wyniki ?

Forum filmowe - Filmomaniak.org

administratorms2.png

• 1 miesiąc temu...

Po przeczytaniu postów w wątku nasuwa mi się jedno zapytanie dotyczące tematu poruszającego efekt zerwania współpracy z pozycjonerem.

Mianowicie od dłuższego czasu przeglądam ofertę firm pozycjonerskich, aby podjąć współpracę na dłużej.

I zastanawia mnie jedna bardzo istotna rzecz. Załóżmy, że podpisuje umowę z pozycjonerem, on przystępuje do pracy stronka rośnie w rankingach wszystko jest OK , ale nagle pozycjoner stwierdza, że zmienia branżę i nie będzie się tym dalej zajmował. Co wtedy ??

Zabiera linki i strona, która stoi wysoko w rankingach nagle zaczyna spadać - skutek dla właściciela wiadomy.

Inna sytuacja - kłótnia z pozycjonerem - która np. skutkuje takim działaniem (złośliwym) z jego strony, że strona dostaje banna....

Jak zamawiający usługę może zabezpieczyć się przed takimi sytuacjami ?

Uważam, że jeżeli nam zależy i możemy poświęcić trochę czasu, to naprawdę warto postawić własne wartościowe zaplecza (serwisy tematyczne) i próbować je pozycjonować a z nich delikatnie swoją stronę. Uniezależnienie się (chociaż częściowe) od firmy pozycjonerskiej będzie b. dobrym zabezpieczeniem. Można poprosić firmę pozycjonerską o zoptymalizowanie naszego zaplecza i pozycjonowanie z jego uwzględnieniem w taki sposób, aby po zakończeniu ewentualnej współpracy nie zostać na lodzie.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• 2 miesiące temu...
"Nieprawdą jest, że pojedynczy człowiek bez zaplecza nie jest w stanie wypozycjonować swojej własnej strony"

Świeta prawda. Reszta artykulu tez dobra. Mrtn czy Ty nie pisales kiedys wtyczek do Freesco? :>

Jestem tego przykładem wszystko sie da nie posiadam ogromnej wiedzy i wiele słów dla mnie tutaj jest bardzo tajemnicza a jednak jakimś cudem od 4 lat udaje mi sie bardzo wysoko stać mówie o pierwszej 5 w google np jest to żmudna praca dająca efektyt nie prędko nową strone pozycjonowałam 6 mc zanim wyskoczyła mi na pierwsze strony najgorzej jest kiedy spada a ja nie wiem dokładnie co zrobic by byc lepsza w tym co robie !!! :)

zależy na jakie frazy. Sorry ale nie wszystko da się zrobić od razu i bez zaplecza.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)