Skocz do zawartości

Pozycjonowanie jest (prawie) dla każdego

mrtn

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Czy opłaca się pozycjonować wersję próbną strony? Ostateczny wygląd będzie inny niż w wersji początkowej. W ten sposób sprawdził bym jaka jest odziedziczalność strony i czy sie opłaca.

Ja tak przeważnie robię :) Najpierw kataloguję stronę bez grafiki tylko sam tekst (Xr, SB, Senuke, itp) a dopiero jak mam czas to podpinam grafikę. I nie wiem czemu, ale zawsze jak podpianam grafikę, to pozycje mi lekko spadają.

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

• 10 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Czy opłaca się pozycjonować wersję próbną strony? Ostateczny wygląd będzie inny niż w wersji początkowej. W ten sposób sprawdził bym jaka jest odziedziczalność strony i czy sie opłaca.

Ja tak przeważnie robię :) Najpierw kataloguję stronę bez grafiki tylko sam tekst (Xr, SB, Senuke, itp) a dopiero jak mam czas to podpinam grafikę. I nie wiem czemu, ale zawsze jak podpianam grafikę, to pozycje mi lekko spadają.

Czy biorąc to pod uwage, jesteś pewien, ze taki sposób początkowego pozycjonowania jest dobry? :)

www.inspirowaniruchem.pl - Treningi Personalne w Szczecinie

Jednak widziałem topy gdzie pierwsi mieli mniej linków niż kolejni , więc tu wchodzi jakość .

Czy jest narzędzie które sprawdzi mi ilośc anchorów na daną fraze i bede mgół sciągnąć sobie listę z nimi wraz z linkami stron na której one wystepują?

Oczywiście, są takie narzędzia ale zazwyczaj płatne. Jeśli zajmujesz się pozycjonowaniem na dużą skalę to inwestycja ta się opłaca.

Lepiej zainwestować w coś płatnego ponieważ darmowe rozwiązania niestety nie sprawują się zbyt dobrze. Opinie o płatnych programach znajdziesz w dziale Narzędzia.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

• 2 tygodnie później...

@joanka 1 post i od razu reklama firmy

Marketing najwyższych lotów.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja zleciłam pozycjonowanie firmie ministerstworeklamy.pl i jestem z nich bardzo zadowolona.

I zarejestrowałaś się tylko po to by nam o tym powiedzieć, czy co...?

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Ja zleciłam pozycjonowanie firmie ministerstworeklamy.pl i jestem z nich bardzo zadowolona.

I zarejestrowałaś się tylko po to by nam o tym powiedzieć, czy co...?

Koleżanka chciała pewnie zwyczajnie podzielić się z kimś swoim szczęściem wynikającym z faktu zadowolenia z usług niniejszej firmy :D

• Like 1