Skocz do zawartości

Jaki SEO Hosting dla 5-10 domen ?

Wasiucionas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
11 minut temu, jimmi napisał:

@Tomasz421 np. zapleczem może być np. sympatia dla strony głównej onetu

albo np. stroną poświęcona jednemu konkretnemu produktowi. to nie PBN, i co do tego ma mieć G?

Nazywaj to sobie jak chcesz, z 1 postaw wyraźnie wynika że chodzi mu o PBN albo coś podobnego. Jeśli ktoś chce robić strony na poziomie onetu albo wp to raczej nie pytałby o "SEO hosting", 

16 minut temu, Rockstar napisał:

Chodzi o to, że niektórzy mają zaplecze liczone w setkach domen i jakoś Google od lat nie potrafi tego rozpoznać po "innych czynnikach". Owszem, zaplecza są banowane, ale jeśli wyciąga się z tego wnioski, to można stawiać bardzo duże zaplecza z minimalnym ryzykiem kary.

Co nie zmienia faktu że jest to Black Hat, a to że twoje zaplecza nie zostały jeszcze zbanowane to raczej kwestia szczęścia niż tego czy robisz coś dobrze czy źle. Google bardziej trzepie strony anglojęzyczne ale za Polski rynek też się powili zabiera. 

14 minut temu, Tomasz421 napisał:

Co nie zmienia faktu że jest to Black Hat

14 minut temu, Tomasz421 napisał:

Nazywaj to sobie jak chcesz

No właśnie. Ty też możesz nazywać to sobie jak chcesz. Dla Ciebie Black Hat, a ja mogę to nazywać hasłem z banerów - "skuteczne pozycjonowanie" ;)

Fakty są takie, że w niektórych branżach White Hat nie wchodzi do top100.

10 minut temu, Rockstar napisał:

No właśnie. Ty też możesz nazywać to sobie jak chcesz. Dla Ciebie Black Hat, a ja mogę to nazywać hasłem z banerów - "skuteczne pozycjonowanie" ;)

Możesz pewnie, ale nie zmienisz tym faktu że robisz coś przeciwnego wytycznym google dla webmasterów. 

13 minut temu, Rockstar napisał:

Fakty są takie, że w niektórych branżach White Hat nie wchodzi do top100.

Nie prawda, wręcz przeciwnie w najtrudniejszych branżach top 10 to strony które nie stosują Black Hat SEO. 

12 minut temu, jimmi napisał:

@Tomasz421 zrób coś totalnie według wytycznych na chwilówkach.

BTW  wszelkie działania mające na celu zdobycie wysokiej pozycji w serpach łamią wytyczne, więc seo ogólnie łamie wytyczne.

Posiadanie dobrego i unikalnego contentu na stronie łamie wytyczne google ? Raczej nie.

Posiadanie szybkiej i zoptymalizowanej strony łamie wytyczne ? Raczej nie.

Posiadanie responsywnej strony łamie wytyczne google ? Raczej nie.

Posiadanie czystego i przejrzystego kodu na stronie łamie wytyczne ? Raczej nie.

itd. można by wymieniać w nieskończoność, SEO robione w poprawny sposób nie łamie wytycznych, i daje w długim terminie najlepsze rezultaty. 

3 godziny temu, Tomasz421 napisał:

SEO robione w poprawny sposób nie łamie wytycznych

Tylko jest jedno ALE

SEO – (z angielskiego search engine optimization) != Pozycjonowanie

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

6 godzin temu, Tomasz421 napisał:

Nie prawda, wręcz przeciwnie w najtrudniejszych branżach top 10 to strony które nie stosują Black Hat SEO. 

Tak?, o żyję na tym świecie już trochę i nowych rzeczy się dowiaduję.

Pokaż przykład, jeden jedyny.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 3 tygodnie później...

A jeżeli nie stosują Black Hat SEO to co stosują? Bez przerwy poprawiają serwis, żeby dział szybciej? :)

Być może są wysoko, nie stosując Black Hat SEO bo robią to tak dobrze, że wgląda to na zupełnie jak White Hat. Może. Nie wiem. Nie znam się. Zielony jestem.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności