Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie
Mam pytanie odnośnie nowo zrobionej przeze mnie strony na szablonie divi 3 . Próbuje za pomocą wtyczki yoast ustawić na stronach i opisy i nagłówki jednak po kliknięciu aktualizuj... Na stronie nie są wprowadzone żadne zmiany. Wordpress zawiesza się Jak w załączonym obrazku .Proszę o pomoc w temacie 

https://tanie-przeprowadzki.waw.pl/

Motyw divi zakupiony legalnie i na licencji
dodatkowe wtyczki to wordfence oraz yoast seo

Przechwytywanie.JPG

Uprzedzę @Finana :D - Jeżeli potrzebuję usługi przeprowadzkowej to pożyczysz mi za darmo samochód? Sądzę, że nie, bo to twój biznes, więc zapraszam do usług związanych z naprawą Wordpress. Nie psujmy rynku tylko dlatego, że to usługi cyfrowe.

@topic:

Sprawdź na innym theme, przebuduj permalinki, wstaw nowy htaccess i sprawdź jeszcze raz. Jeżeli nie zadziała wyłącz wszystkie wtyczki, spróbuj jeszcze raz - jeżeli zadziała włączaj po kolei i sprawdzaj, która zawiniła.

Dnia 30.06.2017 o 21:43, oproznianie.pl napisał:

dodatkowe wtyczki to wordfence

Problem może być w konfiguracji wtyczki wordfence. Trudno jest coś powiedzieć nie widząc konfiguracji.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dnia 30.06.2017 o 21:43, oproznianie.pl napisał:

Wordpress zawiesza się Jak w załączonym obrazku .Proszę o pomoc w temacie 
https://tanie-przeprowadzki.waw.pl/
Motyw divi zakupiony legalnie i na licencji
dodatkowe wtyczki to wordfence oraz yoast seo

Taki problem to świetny sposób na przemycenie linka Prawda?

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

46 minut temu, stania.info napisał:

Taki problem to świetny sposób na przemycenie linka Prawda?

To jest objaw skrzywienia zawodowego. Jaki masz biznes w tym, że ktoś doda lub nie linka. Żadnego, ale wypowiedzieć się trzeba.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Dnia 26.01.2017 o 12:17, Anmato napisał:

Przy idealnym przypasowaniu anchora do domeny działa pewnie nie profil linków tylko znaki w domenie więc można się zgodzić i to założyć o czym piszesz, ale jak masz już np. domenę firmy o nazwie niepokrywającej się z anchorem, czyli np. "pphu-globtrek.pl" (wymyślam) a anchory w większości czyli w dysproporcji, np. "Globus Trek", co jest jakąś tam niby pełną nazwą firmy itd. to wpadniesz w algorytmiczny.

Dnia 26.01.2017 o 13:30, Anmato napisał:

To jest moja teza. Zawiera ona osobiste poglądy autora :)

Dnia 27.01.2017 o 12:26, SzlafRock napisał:

Oczywiście, że jest bez sensu. Google nie ignoruje takich linków. Jasne chyba dla wszystkich jest, że takie linki mają mniejszą "moc" niż linki  EM. Są mniej wartościowe ale bezpieczniejsze. :) Dlatego autor tezy może mieć zły ogląd sytuacji. ;)

Dnia 11.04.2017 o 23:46, Vexatus napisał:

Ta... Srutututu. Naturalne to powinny być piersi - linki niekoniecznie.

Dnia 20.09.2016 o 17:30, rickwind77 napisał:

Po pierwsze nie mówiłem, że mam dostęp do serwerów google. a do części po części każdy ma :-) .... pisałem, że Google test szybkości sugeruje mi bym to poprawił jak to zrobić gdyż pliki są pobierane z serwerów trzecich....i proponowane mi rozwiązanie w drugim poście raczej tej sugestii nie wdroży...czy ktoś wie jak można to rozwiązać i czy warto.

Absolutnie nie było było moim celem przemycenie linka tym bardziej że nie ma tu żadnego powiązania tematycznego z branżą ;-). Co do literówek to faktycznie jest tego sporo ale strona jest w trakcie budowy. Problem bardziej polega na tym że nie mogę nawet tych literówek poprawić.... Skontaktowałem się z elegantami i szukają rozwiązanie jak na razie nieskutecznie.

Za odpowiedzi i uwagi wszystkim dziękuje

Przecież sam to możesz zrobić.

Zmień- skróć tytuł w ogólnym ustawieniu menu WP lub w yoast

Do 70 znaków powinien być tiitle

</script><title>Tanie przeprowadzki Warszawa | usługi transportowe w niskich cenach | Błyskawiczne i profesjonalne przeprowadzki mieszkań, domów biur oraz magazynów w Warszawie i okolicach. Oferujemy przystępne ceny i wysoką jakość usług.</title>

testowo zobacz na innym wp. bo może to jest jakaś konfiguracja serwera, czegoś brakuje... albo  może jeszcze masz skopaną bazę danych

@abcseo.pl op chodzi o to że wp ze skórką nie współpracuje...

@oproznianie.pl a sprawdź może prawa dostępu do plików bo może tam jest coś namieszane. BTW często jak ustawisz 777 to hosting je zmienia i  blokuje.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

@jimmiTak wiem ale literówki może sam poprawić nawet na innym szablonie spróbować a nie zlecać:)

Co do title to czy zmieni skórkę czy nie przydało by żeby poprawił

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności