Skocz do zawartości

Pozycjonowanie tytułu...

wykapospolita

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jestem tu pierwszy raz i mam blade pojęcie po pozycjonowaniu. Zastanawia mnie jedno pytanie. Prowadzę stronę na wordpresie (www.sprawnypo40.pl) i pozycjonuje wpisy za pomocą Yoast SEO. Wtyczka mi podpowiada, że fraza kluczowa powinna znaleźć się w tytule - najlepiej na początku. U mnie zawsze na początku są kropki - bo tak mi wizualnie bardziej pasuje. Czyli * i potem tytuł - często fraza kluczowa jest od razu. Czy to ma jakikolwiek wpływ na indeksowanie i warto jednak dawać tytuły bez tej kropki na początku? 

Pozdrawiam

7 godzin temu, wykapospolita napisał:

Czy to ma jakikolwiek wpływ na indeksowanie i warto jednak dawać tytuły bez tej kropki na początku? 

Kropka nie ma wpływu na indeksowanie. Możesz dawać z kropka możesz bez. Jest to bez znaczenia.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

7 godzin temu, jimmi napisał:

ogólnie to lepiej żeby go nie było, ale według mnie teraz to bym zostawił.

Ale tytuły masz bez kropki więc jest ok

ale masz trochę namieszane przez all in one seo i yoast. 

Dziękuję za pomoc, zostawię zatem. Część postów jeszcze wymaga powtórnego wypozycjonowania, ale najnowsze mam już ok. Więc może jest namieszane przez all in one seo i yoast - ale w starych postach.... Chociaż chyba tę pierwszą wtyczkę wywalę faktycznie. Dzięki raz jeszcze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności