Skocz do zawartości

Affiliate Program: Leogram - service for automatic promotion in Instagram.

Leogram

Rekomendowane odpowiedzi

Hello! B)

We are pleased to present to you the affiliate program of Leogram - service for automatic promotion in Instagram. We are ready to pay 40% of each first payment of the customer you refer and 20% of each next payment!

prices.png 
What does Leogram do?
Leogram attracts real followers who remain forever and continue to be active with respect to the promoted account (they make likes, commentaries, etc.). The target audience of Leogram is literally anyone: from ordinary people to business. Therefore, you can post your ad anywhere, the subject of your blog or website can be any.

What do you need to start earning?
In order to become an affiliate, sign up in the affiliate system (https://partners.leogram.com), get your referral link (download the appropriate banner, if necessary), and place the ad on your site, blog, social network, etc.

Summarizing:

• We pay 40% of each first payment of the customer you refer and 20% of each next payment;
  • The minimum withdrawal amount is $10;
  • Withdraw funds to your PayPal every week;
  • Any audience is suitable;

Current statistics is available here: https://partners.leogram.com/#statistics

If you have any questions, write to support@leogram.com

Best regards,
Leogram team.
logo_medium_default.png

Niech nikt nie myśli że piszę jako konkurencja, ale widzę tam jedno:

Brak jakichkolwiek informacji kto stoi za programem.

Nie wiem czy ktokolwiek zdecyduje się coś promować za ich pośrednictwem nie wiedząc z kim ma do czynienia.

Przy rejestracji także brak jakiegokolwiek regulaminu,po prostu od razu masz linki do promowania, coś to trochę nie tego.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Nie nie mam żadnego podobnego (ale nad czymś podobnym pracujemy).I absolutnie ich nie dyskredytuję, po prostu piszę co widzę, a chyba każdy chciałby wiedzieć z kim współpracuje.

Zalogowanie u nich trwa dosłownie sekundy wraz z rejestracją, po prostu rejestrujesz się podając mail i hasło i już masz wszystko.

Nie ma żadnych potwierdzeń itp rzeczy, wystarczy że w formularzu rejestracyjnym podasz maila i hasło.

EDIT: Ja znalazłem że są z Saint-Petersburg ale żadnych danych kontaktowych oprócz maila, ani żadnych danych co za firma.Być może zaczynają, a wiele na to wskazuje i popełniają błędy.

Zawsze ktoś od nich może się tu wypowiedzieć na ten temat.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• 2 tygodnie później...

@Finan prawdopodobnie będziesz musiał zadać pytanie po angielsku... questions in english Или по-русски

@Leogram t there is no company information, just that You are from St. Petersburg and here are no site rules nor privacy policies

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

14 часа назад, Finan сказал:

@jimmi Tak chyba masz rację.Tylko że są na polskim forum i raczej tu j polski obowiązuje.

В 02.07.2017 в 14:42, Finan сказал:

Nie nie mam żadnego podobnego (ale nad czymś podobnym pracujemy).I absolutnie ich nie dyskredytuję, po prostu piszę co widzę, a chyba każdy chciałby wiedzieć z kim współpracuje.

Zalogowanie u nich trwa dosłownie sekundy wraz z rejestracją, po prostu rejestrujesz się podając mail i hasło i już masz wszystko.

Nie ma żadnych potwierdzeń itp rzeczy, wystarczy że w formularzu rejestracyjnym podasz maila i hasło.

EDIT: Ja znalazłem że są z Saint-Petersburg ale żadnych danych kontaktowych oprócz maila, ani żadnych danych co za firma.Być może zaczynają, a wiele na to wskazuje i popełniają błędy.

Zawsze ktoś od nich może się tu wypowiedzieć na ten temat.

No need to write in Russian or English, but we will respond in English to avoid an incomprehensible translation into your native language :rolleyes:

As for the location of the founders of the project - yes, we are from St. Petersburg, but we work in developed countries, mainly with an emphasis on English, because of its greatest distribution in the world. In the future, of course, we will translate the site into other languages, so that users can more conveniently use our service.

The public offer contract and the privacy policy are at the bottom of the site and are available before registration.
5965f7562aaec_.PNG.44c152aafa9d5f7c95cc28ac721e587d.PNG

Confidentiality Policy: https://leogram.com/en/privacy
Public Offer Contract: https://leogram.com/en/terms

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności