Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy efekt daje ten fakt, że robot Google ciągle trafia na ten profil i przez link przechodzi na stronę docelową. Oczywiście są wyjątki, ale to nie jest dyskusja na temat wyjątków.

A teraz pomyśli jak zrobić tak aby robot tam ciągle trafiał a do profilu nie kierowało 1000 linków ze spamów ( bo profil usunie admin który na pewno obserwuje BL swojej strony)..

Indeksery dają efekt ale czasowy, nie długotrwały bo systemy co indeksują miliony URL dienie nie mogą trzymać tych linków "widocznych" w nieskończoność ( nie wyrobiły by im zasoby, nie było by to opłacalne).

Jak odpowiesz sobie na to pytanie które postawiłem to własnie to i będzie najlepszy sposób na "indeksowanie" linków zrobionych Xneotrustlinks.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystkie osoby co kupiły paki w ciągu ostatnich 4-5 dni mają już dostać paczki na email. Paki nie wysyłano bo było to związane z aktualizacją Xneolinks która właśnie jest już w panelach klienta.

Wprowadzono zmiany w Xneolinks tak aby makrosy na niektórych miejscówkach mogli prawidłowo działać. Admini miejscówek wprowadzają coraz bardziej wyszukane zabezpieczenie a co za tym idzie wymaga to również zmian w kodzie samego Xneolinks.

Jeśli ktoś kupił i nie dostał należy napisać ticket w panelu klienta.

• 3 tygodnie później...

Czy o nowych paczkach na PL coś słychać? Skuteczność tych co są też spada.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Z tego co wiem owszem spadła ale w paczkach było po 60 makrosów a gwarantowanych było 40, teraz jest przygotowywane update. Mój ostatni test na 3 PL paczki to 114 linków. Po to paczki sprzedawane większe żeby 40 gwarantowanych było najdłużej.

Co do nowych PL paczek są w trakcie przygotowania, ale szybsze wyjdą nowe paki FR i DE.

Tak z ciekawości, jakoś ostatnio miałeś te 114 sukcesów? U mnie gdzieś do setki dobija przy dobrych wiatrach - na własnym mailu x2 + zmiennym IP i captchy

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Update PL paczek już prawie gotowe, ale już wiem czemu macie mniej bo ja czas od czasu zaglądam w plik z tekstowymi captcha i udzielam odpowiedzi,, sporo miejscówek tylko nowe pytania-odpowiedzi dało. Zapisywanie pytań w makrosach również działa. Dzisiaj zapytam kiedy będzie wyłożone update i pojawia się linki bo stare paczki darmowe update macie już wyczerpane.

Nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania bo update wysyłane były na email tym co kupili, ja otrzymuje paczki w inny sposób.

Będę dzisiaj mieć parę kodów jednorazowych obniżających cenę zakupu wszystkich lub pojedynczej paczki o 30 i 20%

Kody nie wielokrotnego użytku.

A będzie niedługo update RU3 i EN2 ?

Ja kupiłem wersje bez update ale już w dniu zakupu nie robiło tych 80 gwarantowanych linków (ru3 i en2).

Pisałem o tym na support i długo już czekam na update.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności