Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Whiner, do odważania paczek potrzebny jest Xneolinks lub odtwarzacz. Tak jak arytmetyka jest nieubłagana i kupując Xneolinks za 347 netto dostajemy 2 licencji na soft który oprócz odtwarzania paczek na jednej kopii w zasadzie ma wszytko do budowania palety linków na dwóch lokalizacjach działając niezależnie od siebie odtwarzacz za 150 USD kupiło tylko parę osób. Dla tego odtwarzacz jest wycofany. Nie ma sensu tracić roboczo/godziny na kodowanie i aktualizację a sprzedawać za grosze to szkodzić całemu projektowi. Dodatkowo praca na paczkami zaowocowała nowymi ulepszeniami w samym Xneolinks co służy na korzyć nawet tych co nie mają paczek.

Cytat

Ja kupiłem wersje bez update

Wiec przeanalizują, czemu u Ciebie nie ma gwarantowanych 80 linków jak pisałeś na support i zrobią tak żeby na moment otrzymania tyle było.

Sam odtwarzacz można było odpalić tylko na jednym komputerze, Xneolinks Premium na dwóch więc 347/2= 173,5 USD netto  i tak jest lepiej jak tylko odtwarzacz za 150 USD netto. Dodatkowo zabezpieczenie miejscówek tych z paków ciągle ewoluują, robić update i Xneolinksa i odtwarzacza jest opłacalne. Autorzy myśleli, że osoby co mają Xneolinks będą chcieli mieć osobno odtwarzacz, a okazało się, że chętnie kupują pod paki kolejną licencje Xneolinks jedna kopia linkują paki a drugą linkują jak każdy inny Xneolinks.

Tak jak obiecałem na poprzedniej stronie wczoraj:

Udostępniam kody jednorazowe do zakupu z rabatem paczek szablonów XneoTrustLinks 

Kody obniżają jednorazowo zakup jak pojedynczej paczki tak i reszty paczek w koszyku.

Po wykorzystaniu kodu prośże o informację w temacie.'

'

30DISCOUNT - kod można użyć 5 razy. (3 razy) Jedno użycie kodu jedna osoba. Kod obniża wartość koszyka z paczkami o 30 %.
20DISCOUNT - kod można użyć 10 razy. Jedna osoba - jedno użycie kodu. Kod obniża wartość koszyka z paczkami na 20%.

Po zużyciu kodów kolejnych nie będzie.

Kody działają do wyczerpania luby użyć lub do 20 listopada 2017 roku.

Promocja jednorazowa, kolejne nie są planowane.

Paki  PL1, ENG-1, ENG-2 i RU-1 będą aktualizowane w okolicach 20-tego. To znaczy aktualizacja już gotowa dorabiany jest panel klienta gdzie będą platnosci za update od razu podłączone. Osoby co kupili te paki na starych zasadach będą ich aktualizować również na starych zasadach.

a jak ktoś zakupił 2-3 dni temu wszystkie paczki w wersji do update to otrzyma te nowe wersje? Wiem że teoretycznie uptade nie przysluguje ale jeśli ktoś kupi w momencie gdy cześć makrosów nie działa to powiniem mieć dostęp do wpełni działajacych paczek

Testowałem ostanie paczki, jest lepiej jak mogło by być.

Więc najpierw polecam dotować się do zaleceń https://xneolinks.com/forums/topic/1255-recommendations/#comment-14163

I będzie na pewno więcej jak 40 szt na packę.

Cytat

nie działa to powiniem mieć dostęp do wpełni działajacych paczek

Po raz kolejny pisze nie ma gwarancji że 100% makrosów w paczce będzie działać, ale jest gwarancja że minimum 40 makrosów będzie działać.

Zapłaciłeś za 40 działających makrosów a autorzy mogą dać i 80 w paczce i 40. Ma działać 40 koniec kropka. Oczywiście, jeśli dostosujesz się do zaleceń. Wiem, że 99% użytkowników tego nie robi bo ma swoje mniemanie co jest lepiej.

Rozumiem w takim razie czekam na paczki bo ich jeszcze nie dostałem .  Gwarancja rozruchowa np 14 dni by mogła być. Wprowadzić w system możliwość aktualizacji przez ten czas nie byłoby trudno a wyeliminowałoby sytuacje że ktoś kupił 1.11 a 2.11 wyszła aktualizacja i user dostaje nie w pełni działający produkt. 

@kevin19xJeśli kupiłeś bez aktualizacji to gwarancja jest na dzień zakupu a nie 14 dni.

Cytat

Wprowadzić w system możliwość aktualizacji

Chcesz kupować taniej masz paczki bez aktualizacji, chce mieć przez pól-roku gwarancje 40 działających makrosów kupujesz z aktualizacja,  nie wymyślaj nowych zasad.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności