Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Przeglądałem wszystkie miejscówki z gotowych już paczek jak na moje oko są jak najbardziej dobre miejsca na link. Dla tego testowe strony linkowałem wprost bez przekierowań.

Sprawdzałeś może jak to się ma do profili zenbloga ? Pokrywają się ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Wcześniej sprawdzałem - nie pokrywały się, teraz nie mam już nowych paczek od Sebau więc nie wiem. Na pewno od nich nie małpowali miejscówki. 

Jak znajdę kogoś kto ma wszystkie aktualne paczki to sprawdzi się oczywiście.

Jeśli nie pokrywają się teraz a nagle wejdzie nowa paczka z miejscówkami z Xneotrustlinks wtedy w Xneotrustlinks nagle pojawią się paczki od nich. Na razie (wiem to na pewno) nikt paczek z  Zennobloga nie małpował. Dodatkowo sam algo zbudowany zupełnie po innemu. A miejscówek do zrobienia paczek trocha jest więc małpować paczki było by co najmniej nie etycznie nie pacząc, że to miejscówki publiczne. Podsumowując jeśli pojedyncze url w paczce pokrywają się to po prostu zbieg okoliczności bo przecież to internet publiczne miejcówki, ale celowo paczek nie kopiowano.

To mam jeszcze pytanie, czy będzie jakiś limit adresów url (dla przypisanej licencji), które będzie można puścić na paczki ? Czy będę mógł stworzyć projekty pod 500 stron ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Nie ma żadnych limitów jest paczka, paczki robisz projekt, i linkujesz ile chcesz i ile czas pozwala. Co dobrze - paczki można sumować w projekcie. Jak ktoś kupi 5 paczek to może w jednym projekcie linkować po wszystkich paczkach po kolei jednoczesnej.

Nofolow linków nikt w tych paczkach nie sprzedaje, procent url/ankor nie liczyłem.

Nofollow jak ktoś będzie chcieć można osobnymi paczkami taniej spzredawać, ale sprzedawać po 40 USD linki nofollow było by, delikatnie mówiąc nie w porządku.

Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post

Wszystkie miejscówki to strony www, portale z realnym ruchem i pozycjami na słowa kluczowe w Google. Nie są to jakieś zaspamowane zaplecza czy PBNy

To są takie miejscówki w których jest możliwość uzyskać dofollow link ale żaden automat do linkowania tego zrobić nie może, bo to są unikalne CMSy lub mocno zmodyfikowane. Dla tego pisze się unikalny szablon bo każdy URL jeśli w paczce 40 URL to znaczy jest 40 szablonów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności