Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Parafrazując powiedzenie klasyka "Są w SEO rzeczy o których się filozofom nie śniło" nie da się pewnych rzeczy wytłumaczyć komuś kto nie ma jeszcze podstaw. Masz widzę Donka, dobry soft nim linkuj. Jeśli nie wiesz do czego służą takie narzędzia, to znaczy jeszcze za szybko Tobie ich kupować. Bo najpierw jest zapotrzebowanie a później już szukasz jak to zrealizować.

Miejscówki nie będą opisywane w/d Alexa, CF, TF, MozRank, MozTrust czy czegokolwiek innego.

Bo to jest zbędne i czas poświęcony na takie opisywanie lepie wykorzystywać na zrobienie kolejnych szablonów.

Xneotrustlinks to narzędzie dla tych kto rozumie, że link z żywego portalu z małą ilością linków wychodzących to wystarczający opis jak jakiś RANK który nie ma z algorytmem Google nic wspólnego. Powiem więcej w interesach użytkowników jest to alby paczki trafili do tych co więdza jak z nich korzystać również w wymiarze globalnym bo inaczej miejscówki zamkną możliwość pozyskania linka i stracą wszyscy.

Sprzedaż ruszyła 

Paczki są kodowane oraz wysyłane w ciągu 24-48h od zaksięgowania. FV wystawia Avangade.

** Zabrania się sprzedawać linki pozyskane przy pomocy paczek w seosklepach, na aukcjach, w ogłoszeniach, inne. Za złamanie tego zakazu licencja zostanie anulowana bez zwrotu poniesionych kosztów. 

** do działania paczki należy kupić lub Xneotrustlinsk lub mieć/kupić Xneolinks w wersji PREMIUM. Kupowanie samych paczek odbywa się wyłącznie przez podanie email licencji oraz klucza licencji Xneolinks Premium lub Xneotrustlink. Xneolinks standard nie ma możliwości odtwarzania paczek. 

** Ceny netto. Użytkownik nie kupuje soft a tylko prawo do jego użytkowania. 

https://xneolinks.com/xneotrustlink/

Za chwile pojawią się linki do pakietów aktualizacji, po zakupie i tak przez 15 dni aktualizację dostępne. Dla tych kto kupi odtwarzacz jeszcze plus 15 dni więc jeśli ktoś kupi Xneotrustlinks + paczki ma w sumie miesiąc dostępu do aktualizowanych plików. Dodatkowo jak widać za 3 paczki jest rabat jeśli kupować 3 na raz.

Czy można w Xneotrustlinks robić projekty dla konkretnych adresów URL i potem nimi zarządzać? Na zasadzie puszczam co jakiś czas po X linków a nie wszystko na raz?

Chyba że to nie ma sensu bo coś mylę. Na przykład miejscówki w paczkach będą się zmieniać.

SEO, SEO i SEO

Pochwali się ktoś? Jak skuteczność, faktycznie 100%? Miejscówki nie znikają w ekspresowym tempie? Faktycznie interesujące? :)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Na forum Xneolinks jest dyskusja, skuteczność z tego co piszą jest taka jak deklarowana 40 szt na paczkę.

Resztę nie wiem czy ktoś Tobie powie, bo jak coś działa nie jest w interesie tych co mają aby mieli to inni, bo SEO to konkrecja, a w TOP na pierwszej stronie tylko maksymalnie 10 stron.

Kolejna paczką wystawiona na sprzedaż jest to Paczka RU1. Cyryliczne mocne serwisy w 95% miejscówkach jest możliwość dodać artykuł. Oczywiście nie są to k2 czy coś podobne.

Procesie testowania nowe paczki PL.

MOJE OCZEKIWANIA:

Dokładnie zapoznając się z tym wątkiem liczyłem na miejscówki praktycznie nie zaspamowane oraz takie do których inne softy nie linkują. Miałem nadzieje na unikalne profile.

PODSUMOWANIE:

Kilka dni temu stałem się posiadaczem 2 paczek PL i 1 EN. Jako że jestem już posiadaczem Xneolinka w wersji PRO soft XNEOTRUSLINKS nie był mi potrzebny. Instalacja paczek banalnie prosta - kopiuj wklej do folderu. Gwarantowane jest minimum 40 sukcesów na paczkę więc powinno mi dodać 120 sztuk - dodało 127 więc to bardzo dobry wynik. Tak dużą ilość sukcesów możemy uzyskać korzystając głównie z poczty gmail. Z pocztą miałem kilka problemów - początkowo źle ją ustawiłem, później maile przychodziły jednak soft ich nie pobierał. Rozwiązaniem było założenie poczty bezpośrednio z maszyny linkującej i w ustawieniach GMAIL "Zezwolenie mniej bezpiecznym aplikacją na dostęp do konta". Aktualnie dużym plusem jest gwarancja tych 40 sukcesów - zobaczymy jak to będzie w przyszłości. Być może będzie to kiedyś alternatywa dla ZENBLOGA w którym paczki umierają aczkolwiek w tej chwili powielanie tych samych szablonów w moim przekonaniu mija się z celem. Nie chcę nikogo zniechęcać, ale ja osobiście czuję się bardzo zawiedziony. 50% tego co kupiłem mogłem dodać za pomocą Zenbloga (a chyba każdy dziś wie co dają profile z Zenbloga - ja używam ich tylko do zaindeksowania nowej strony) . Dużo profili z numerem id znacznie powyżej 10000 oznacza, że nie są to super unikalne miejscówki z których nikt nie linkuje. Dziś już nie spodziewam się wiele po tych profilach, ale testy dalej trwają i podzielę się tutaj nimi. Podlinkowałem 5 różnych projektów lokalnych za pomocą tych profili. Całość wrzuciłem do indexera i zobaczymy czy po 2 tygodniach, a następnie po 4 tygodniach spowoduje to wzrost chociaż o jedną pozycję w serpach :-)

Znaczna część zakupionych profili pokryła się z tymi które już posiadałem w ZENBLOGU. Nie będę wklejał całej listy paczek - wskażę tylko duplikaty.

DUPLIKATY PL występujące już w ZENBLOGU:

DUPLIKATY EN występujące już w ZENBLOGU:

WYSOKIE NUMERY ID z tych paczek:

NIE KAŻDY profil w raporcie oczywiście pokazuje numer ID. Większość daje login. Około 25-35% pokazuje numer ID. Znalazło się też kilka profili poniżej id=10000 a nawet kilka takich z numerem poniżej id=1000

MOJA SUGESTIA:

Uważam, że autorzy paczek do XNEOTRUSTLINKS powinni udostępniać listę stron które znajdują się w paczkach - tak jak to jest w ZENBLOGU. Było by to bardzo FAIR. Jednak nie koniecznie będzie to szło w parze ze wzrostem ilości sprzedanych paczek. Gdybym miał możliwość zapoznania się wcześniej z taką listą z pewnością tych paczek bym nie zakupił. 

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności