Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

1. W jakiej paczce i ile jest duplikatów działających makrosów miejscówek z zennobloga? To że miejscówka kiedyś byla w zennoblogu a szablon nie działa nic nie załatwia. To nie sa prywatne miejscówki co było pisane.

2.Każdy to ten co kupić zennobloga? Bo przez przeglądarkę owszem każdy ma dostęp może dodać linka, Xneolinks nie robic hacków, on dodaje link tam gdzie każdy ręcznie może.

3.Jeśli jeszcze raz pokażesz miejscówki to  będę zmuszony Tobie to uniemożliwić.

Aramin

1. Dźwinie, że na forum supportu nic nie napisałeś

2. Rozumiem chcesz zwrot kasy za paczki? Napisz na support. 

Dnia 5.07.2017 o 17:18, MaxPan napisał:

Wcześniej sprawdzałem - nie pokrywały się, teraz nie mam już nowych paczek od Sebau więc nie wiem. Na pewno od nich nie małpowali miejscówki. 

Jak znajdę kogoś kto ma wszystkie aktualne paczki to sprawdzi się oczywiście.

Jeśli nie pokrywają się teraz a nagle wejdzie nowa paczka z miejscówkami z Xneotrustlinks wtedy w Xneotrustlinks nagle pojawią się paczki od nich. Na razie (wiem to na pewno) nikt paczek z  Zennobloga nie małpował. Dodatkowo sam algo zbudowany zupełnie po innemu. 

To co teraz Max robisz jest przykre... Poświęciłem sporo czasu by wyłapać wszystkie duplikaty z ZENBLOGA, a Ty je teraz usunąłeś. W poście twierdzisz że nie ma duplikatów, a ja wyłożyłem na tacy z dwóch paczek PL aż 39 duplikatów i aż 19 z paczki EN jak sam widzisz to prawie 50% więc nie wiam jak mam odbierać to co napisałeś 5 lipca. Celowo wprowadzasz ludzi w błąd?

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Ok ja usunelem Tylko url a nie Twoje stwierdzenia, jeśli nie rozumiesz czemu miejscówki nie pokazuje się na otwartych forum, to może ktoś inny Tobie to wytłumaczy.

a ja wyłożyłem na tacy z dwóch paczek PL aż 39 duplikatów i aż 19 z paczki EN jak sam widzisz to prawie 50% więc nie wiam jak mam odbierać to co napisałeś 5 lipca. Celowo wprowadzasz ludzi w błąd?

Po pierwsze kupując 3 paczki to dostajesz 183 makrosy ( tak, tak dają z zapasem), i Ty to wiesz.

rozumiem 50% liczysz jakoś w inny sposób? Bo wskazałeś 39+19=58 szt to jest prawie 50%? To jest własnie wprowadzanie w błąd bo jest to nie cale 30%.

2. Przeczytaj co dokładnie napisałem przed wyjściem paczek. Jeśt tam stwierdzenie, że 100% nie ma duplikatów, po prostu nikt nie sparwdzał już na końcowym etapie, bo wywalić 4k zł nie było sensu. Co ja i napisałem.

3.Nie jesteś zadowolony, pisz na support o zwrot kasy i nie pokazuj samych miejscówek. Pisze o ilościach o duplikatach ( zapomniałeś chyba tylko jaka skuteczność paczek od zennobloga). Jest któraś paczką zennobloga z skutecznością 40+ linków?

Nie chcę zwrotu kasy. Zdecydowałem się na zakup (trochę w ciemno) i była to świadoma decyzja. Zwrot by się należał gdybym faktycznie nie mógł dodać do zakładanego minimum 40 sztuk, a jak już wspomniałem ten warunek został spełniony. Jak sam widzisz dalej testuję te profile i zamierzam podzielić się efektami tych testów. Być może pozytywnie mnie zaskoczą - chociaż szczerze w to wątpię, ale może się przecież okazać, że pozostałe profile których jeszcze nie miałem, a założyłem dzięki tym szablonom wystrzelą moją stronę w TOP1 :-) ZOBACZYMY. Na bieżąco będę wklejał raporty. 

Piszę tutaj z prostej przyczyny. Forum XNEOLINKSA jest dla zamkniętej grupy, a tutaj otwarte dla ogółu seowców. Być może ktoś stąd przymierza się do zakupu jednak czeka na recenzję i testy? Pomyślałeś o tym?

Firma VECTRUM

1.Nu to jak z tym 50%, już policzyłeś na kalkulatorze, że to nie cale 30%? Czy dalej obstajesz przy tym, że w paczkach prawie 50% duplikatów z zennobloga? Bo ja napisze jeszcze raz Ty naliczyłeś 58 szablonów z 183 tych co kupiłeś.

2. Czy te "duplikaty" z zennobloga tam działają? Czy szablony pod tą miejscówkę w zennoblog działaj? Czy po prostu kiedyś tam były?

3.  "Na bieżąco będę wklejał raporty. " super ale nie miejscówki

4."Nie chcę zwrotu kasy", rozumiem poprostu chcesz aby inni tam nie wstawiały linki, świetny plan.

15 minut temu, MaxPan napisał:

1.Nu to jak z tym 50%, już policzyłeś na kalkulatorze, że to nie cale 30%? Czy dalej obstajesz przy tym, że w paczkach prawie 50% duplikatów z zennobloga? Bo ja napisze jeszcze raz Ty naliczyłeś 58 szablonów z 183 tych co kupiłeś.

2. Czy te "duplikaty" z zennobloga tam działają? Czy szablony pod tą miejscówkę w zennoblog działaj? Czy po prostu kiedyś tam były?

3.  "Na bieżąco będę wklejał raporty. " super ale nie miejscówki

4."Nie chcę zwrotu kasy", rozumiem poprostu chcesz aby inni tam nie wstawiały linki, świetny plan.

1. GRA LICZBAMI - zakupiłem 3 paczki i założyło mi 127 profili. Gdyby założyło mi 183 profile Twoje wyliczenia miały by sens - obecnie nie mają żadnego.

2. Słusznie wskazałeś - sprawdzę to

3. RAPORTY POZYCJI LINKOWANYCH PROJEKTÓW - jeśli na tym czymś zanotuję wzrost w TOP10 o chociaż 1 pozycję (na łatwych frazach lokalnych) wyślę Ci prezent na gwiazdkę SŁOWO! 

4. Niemniej świetny niż ta Twoja teoria :-) Większość ludzi wstawia tam linki od lat o czym można się przekonać po wysokich numerach id profili które również zamieściłem, a Ty je usunąłeś chociaż nie było tam żadnych adresów miejscówek. Dlaczego to usunąłeś?

Firma VECTRUM

a Ty je usunąłeś chociaż nie było tam żadnych adresów miejscówek. Dlaczego to usunąłeś?

Widzisz Ty nawet nie wiesz, ze ID z kawałkiem URL to footprint bezpośredni, i nie wiesz, że w wielu CMS czy stronach ID profilu nie zaczyna się od 1 i kolejny idzie 2, To że ID 30 00 wcale nie znaczy ze tam 30k profili, co zresztą łatwo można zobaczyć, ale to już inna bajka nie mająca nic do dyskusji o tych szablonach.

Ja myślę, że nie musisz męczyć się tymi paczkami, raz takie złe, na prawdę. Zaraz pogadam z supportem.

Ostatni raz proszę żebyś na otwartym forum nie pokazywałeś tych miejcówek i footprinów do ich błyskawicznej identyfikacji.

Mogę puścić testowy, darmowy blast dla kogoś (tak aby było fer potrzebuje 4 osoby 1 osoba - 1 projekt) kto nie ma tych paczek ale potrafi odróżnić dobrą mieczówkę od zlej w zamian za rzetelna recenzje miejscówek  ( bez listy) w tym temacie. Staż na PiO minimum 1 rok+. Jeśli recenzja będzie negatywna to i taką proszę opublikować. Te osoby nie mogą być użytkownikami mojego forum.

OK MaxPan dziękuję Ci za opinię. Dzieląc się własnymi opiniami odnośnie tych szablonów moim celem nie było wywołanie kłótni z Tobą (chociaż mogłem się tego spodziewać) tylko przedstawienie innym którzy nie mają dostępu do nich jak to wygląda w moim odczuciu. Zanim się cokolwiek kupi warto poczytać takie właśnie opinie i wyciągnąć WŁASNE WNIOSKI

Tak więc podsumowując:

Kupując 3 paczki mamy gwarancję dodania minimum 120 profili

Mi na tych 3 paczkach dodało 127 profili

Cała lista miejscówek zawiera 183 adresy

58 adresów z tej listy to duplikaty szablonów zawartych w ZENBLOGU

Nie wiem ile z tych 58 szablonów zawartych w ZENBLOGU aktualnie działa

Miały być to unikalne miejscówki do których inne softy dodać raczej nic nie mogą

Każdy niech to analizuje wedle własnego uznania. Dziękuję i podrawiam! 

Firma VECTRUM

Miały być to unikalne miejscówki do których inne softy dodać raczej nic nie mogą

Napisano było autosubmittery tam nie mają możliwości dodawać, zennoblog to ZENNOPOSTER, on z zasady może dodać wszędzie gdzie może dodać człowiek.

Nie wiem ile z tych 58 szablonów zawartych w ZENBLOGU aktualnie działa

Może, żaden?

Cała lista miejscówek zawiera 183 adresy

58 adresów z tej listy to duplikaty szablonów zawartych w ZENBLOGU

Jeśli tak mówisz to tak jest nie będą autorzy kupować paczki za 4k zl aby to sprawdzić.

Dobrze, że przyznałeś, że to nie prawie 50% jak sugerowałeś wcześniej.

Ja myślę, każdy sobie zrozumie po co kolega wyżej tak delikatnie mówiąc kibicuje.

Zapłacił 114 USD netto za 183 ręcznie pisane szablony, z zakodowaną bazą tekstowych captcha, dodatkowych pól i tak dalej. Skuteczność jest tak jak zagwarantowano 40 szt z paczki. Takie są fakty, czekam na zgłoszenia się tych 4 osób.

Zanim się cokolwiek kupi warto poczytać takie właśnie opinie i wyciągnąć WŁASNE WNIOSKI

Jak ja kocham tych co w SEO troszczą się o innych bezinteresownie. Sam kupił, zwrotu kasy nie chce, ale opinie napisał, bezinteresowną w trosce o innych. Pomniki trzeba stawić takim pozycjonerom

4 osoby z PIO za jakiś czas napiszą swoją ocenę miejscówek.

- jeśli na tym czymś zanotuję wzrost w TOP10 o chociaż 1 pozycję (na łatwych frazach lokalnych) wyślę Ci prezent na gwiazdkę SŁOWO! 

Jestem dość sceptyczny co do Twojej strategi pozycjonowania,

Zostało miejce dla 3 osób do testów. Zapraszam na PW

36 minut temu, MaxPan napisał:

Mogę puścić testowy, darmowy blast dla kogoś (tak aby było fer potrzebuje 4 osoby 1 osoba - 1 projekt) kto nie ma tych paczek ale potrafi odróżnić dobrą mieczówkę od zlej w zamian za rzetelna recenzje miejscówek  ( bez listy) w tym temacie. Staż na PiO minimum 1 rok+. Jeśli recenzja będzie negatywna to i taką proszę opublikować. Te osoby nie mogą być użytkownikami mojego forum.

Jeśli jest możliwość to chętnie skorzystam z oceny blasta xneotrustlinks dla jednego ze swoich projektów. Nie posiadam narzędzia więc napiszę rzetelną opinię.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Miejsc wolnych na testowy blast brak. ( wkrótce ocena miejscówek przez 4 niezależne osoby).

Na PW należy mi wysłać

1./URL/anchor. Do strony głównej lub 301ki. W profilu w 90% nie da się jako "moja strona www" dodać podstronę typu www.mojastrona.pl/mojaoferta.php

2.Tekst synonimizowany na wyjściu do 250 znaków z linkiem (HTML) w środku.Tu mogą być podstrony ale dyskusja idzie o 2 paczkach PL i 1 EN tam mieć gdzie można dodać artykuł nie jest dużo.

Blast będzie na dwie paczki PL i jedną EN tyle użytkownik Aramin kupul i w nich mu miejscówki nie podobają się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności