Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Paczka PL3 zostanie dzisiaj wieczorem lub jutro z rana wysłana z aktualizacją, admini wielu miejscówek po testowych przebiegach zaczęli uszczelniać zabezpieczenia. Ale dopóki człowiek przez przeglądarkę może zostawić link dopóty Xneotrustlinks będzie tam linki zostawiać automatem.

Jeśli chcesz kupić Xneolinks + dedykowane szablony Xneotrust links i pomóc żonie naszego kolegi z forum w walce z ciężką chorobą możesz to zrobić licytując cały pakiet + szkolenie zemną w tym temacie 

Całość kwoty idzie na konto Asi.

czy aktualnie do rosyjskich paczek sa jakies hasla do rozpakowania paczki ? wiem ze pliku z szablonami si enie rozpakowuje ale plik ktory otrzymujemy tak bo jest tam lista domen ktora dodajemy do listy a w tym momencie nie moge tego zroboic bo jest to zabezpieczone haslem , we wczesniejszych paczkach nie mialem tej sytuacji, pisalem do autorow ale od 24 h nie odpowiadaja wiec pyatm teraz tutaj bo zalezy mi na czasie

ok wrzucilem paczki do katalogu install , zrobilem restart i co teraz ? " Po zainstalowaniu lista domen pojawi się w katalogu głównym softu. " gdzie to jest ? nigdy nie odpalalem swoich makrosow wiec nie wiem jak to robic a tak jak wspomnialem wczesniej otrzymalem liste domen z pliku run i to wrzucalem do okienka z baza i normalnie dzialalo a teraz jak nie mama listy domen to nie wiem w jaki sposob mam to zrobic bo w instrukcji tego nie ma .

właśnie w katalogu głównym softu ma pojawić się plik run.txt. Jeśli klucze licencji i klucze paczek są te same po wrzuceniu tego co otrzymałeś, w katalog install wyliczaniu i wlaczaniu softu, makrosy maja zainstalować się. Dalej bierzesz bazę znajdująca się w pliku RUN ( ale nie archiwum makrow a z katalogu) dajesz to jako bazę i linkujesz jak każdy inny projekt. Bardzie uprościć to nie dało się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności