Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Support niestety nie wie, bo też pytałem, sam czekam na PACK PL3 ponad tydzień :)

Pewnie po kilku testowych blastach właściciele zabezpieczyli miejscówki swoje, więc trzeba dobierać kolejne miejscówki, żeby było 40 sukcesów. Tylko fajnie jakby takie info. wyszło oficjalnie od Xneo.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Więc tłumaczę aby zwiększyć skuteczność musieli bardzo dużo zrobić w Xneolinks,  z tego co wiem za chwilę zrobią update Xneolinks a paczki rozeszła.

Po prostu brakowało niektórych funkcji ( na przykład automatyczne wykrywanie i opracowanie pytań typu : napisz słowo "piwo" od tylu) nie sztuka zadać mu na sztywno  "owip" odpowiedź, sztuka nauczyć aby Xneo sam wynajdywał i odpowiadał nawet jak w bazie jest 2000 słów. Bo dzisj miejscówka ma 20 pytań autorzy dają ich w bazę a jutro admin wymiana te słowa i makros już nie działa. Jak zobaczycie listę zmian w Xneolinks to zobaczycie tam logikę dodano dużo nowych makrosów własnie odpowiedź na działania adminów stron gdzie można zamieścić link.

1. Wyszła nowa wersja Xneolinks

2. Paczki w tym momencie są kodowane i wysyłane

3. To o czym gadał @Mlynek  zostało zrealizowane już nawet w aktualnej wersji ( osoba co zgłosiła brak ( nawet nie bag a brak funkcji) w systemie makrosów ( wyłącznie dla tych co sami piszą makrosy) dostała odpowiedz owszem widzimy problem ale w aktualnej wersji nie da się to obejść, natomiast z kolejnej zrobimy i zrobili. Nie rozumiem skąd pomysł, że ktoś coś celowo nie chce poprawiać, prawdopodobnie ta osoba złe zrozumiałe tekst z translatora.

4. Należy pamiętać nowe paczki działają tylko z nową wersją Xneolinks ( szczególnie paczka PL3 i kolejne)

Wracając do dyskusji z użytkownikiem @Aramin173 i jego subiektywnej oceny mieczówek z paczki PL1 i PL2.

4 osoby z tego forum dostały darmowe blasty na te paczki w zamian za ich ocenę tych miejscówek. Osoby z doświadczaniem w temacie, prywatnie ich nie znam.

Raport wysłałem teraz czekamy na ich ocenę czy te miejscówki warte uwagi i czy cena 1 USD/netto/1 miejscówka  to za dużo za szablon umożliwiający non-stop dodawać tam linki.

p,s w raportach każdy dostał po 75-80 linków ( email dawałem w ogóle darmowy, więc na gmail linków by było nie co więcej)

Jestem jedna z osób, która dostała testowy blast. Dostałem 73 linki z 72 domen, prawie wszystko to profile. Wrzuciłem całość do xneolinks i dał radę z jednym profilem.

Większość miejscówek znałem, ale nie ma polskich, publicznych i sensownych stron, z możliwością rejestracji na których ludzie nie zostawialiby linków ;)

Zamawiając linki z różnego rodzaju sklepów SEO zobaczymy sporo miejscówek z tej listy, ale tutaj należy pamiętać, że nie płacimy 1-3zł netto/link tylko $1/miejscówka, a ile blastów odpalimy to już nasza sprawa. 

Czy warto kupić? To już zależy czego oczekujemy, ale w kraju jest sporo agencji, które takie linki raportują klientom jako white hat seło lvl 1000 ;)

Blast był wykonany wczoraj, wrzuciłem linki do indeksera i jeśli coś się wydarzy to dam znać, linkowałem dość starą domenę zapleczową na raczej proste frazy.

Na dzień dzisiejszy pozycje wyglądają tak:

frazy.jpg

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Tak jak na forum piszą o różnej skuteczności na paczkach zrobiłem test :

Przypomnę obecnie jest 6 paczek w sprzedaży co ma dać minimum 240 linków 

Wynik na foto niżej:

ata9hnpe.jpg

3wxfpwir.jpg

Używałem Xneolinks w najnowszej wersji na serwerach AstroVM bez proxy włączona opcja ponownie linkować nieudane 2 konta email na jeden projekt.

mniej więcej ilu znakowy tekst dałeś w zakładce "Ustawienia artykułów"? W mailu piszą wciąż o bardzo krótkich tekstach, ale paczki RU to w dużej ilości miejsca na artykuły, z kolei czy długie teksty nie obniżają skuteczności na pozostałych miejscówkach? Piszę o tym, bo po update i wrzuceniu paczki PL3 skuteczność mocno siadła, wcześniej było przyzwoicie.

Tekst do 250 znaków po wygenerowaniu calkowicie wystarczy po co więcej. W tym testowym przebiegu z foto w ogóle tekst był ok 150 znaków +1 link

spada to u mnie jak dałem wypełnione pola imion itp, ale nie wnikałem czemu

Bo są miejscówki gdzie loginy maja być do 8 znaków na przykład a są takie gdzie minimum 6, są takie gdzie musza być cyfry i tak dalej. Xneolinks ma algorytm który sam dostosowuje się do wymagań CMS, jak dajesz "na sztywno" wtedy tam gdzie nie może wstawić Twoje imię miejscówka leci w "nieudane" bo algorytm jest wyłączony.

Paczka PL3 zostanie z aktualizowana, nie dla tego że ma słaba skuteczność a dla tego, że niektóre miejscówki są dyskusyjnej "wartości" ( 3 forum na domenie .cba.pl i jedno forum na  .phorum.pl linki oczywiście dofollow) dla tego ich zostawią ( można wyłączyć jednym kliknięciem) a do paczki dojdą nowe oczywiście za darmo.

Cześć Wszystkim,

Jestem szczęśliwym posiadaczem blasta od MaXPana, miejscówki z tego co widać bardzo wartościowe, w blaście znalazło się kilka miejscówek, które znam z Zenbloga z którego korzystam ale pytam się co z tego :)

Tutaj mam nadzieję, że support zadba o użytkowników lepiej niż miało to miejsce w Zenblogu, gdzie co niektórzy wydali sporo kasy i z aktualizacjami było bardzo słabo :/

W blaście widać, że jest sporo perełek, które czekają jak je tylko nasi SEOwcy wypieszczą i wykorzystają w odpowiedni sposób :P

Jak dla mnie ekipa Xeno może zdublować wszystkie miejscówki z Zenbloga jeśli będzie dbać o częste aktualizacje bo przecież to publiczne miejscówki do których każdy ma dostęp i myślę, że najważniejsze jest to, że jeśli zapłacimy to fajnie jakby były częste reakcje w postaci aktualizacji paczek. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tylko tyle, że ten blast przekonał mnie do zakupu paczek.

Podsumowując :) Jeśli masz Xneo to nie zastanawiaj się nad zakupem paczek bo warto a inwestycja szybko się zwróci!

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@studioczystosci możesz podać więcej informacji na temat domeny na jaką ten blast poszedł? coś jak napisał @Aleksiejs :frazy łatwe, średnie, trudne ? Na jakich pozycjach jest strona przed blastem i najważniejsze czy ten blast cokolwiek dał i strona poprawiła pozycje? Bo żeby:

Podsumowując :) Jeśli masz Xneo to nie zastanawiaj się nad zakupem paczek bo warto a inwestycja szybko się zwróci!

to wszystko zależy od tego jak taki blast wpływa na pozycje, bo można mieć i kilkanaście paczek jak w zenblog i nawet jak by wszystkie były aktualizowane, ale nic nie będą dawały to kasa wyrzucona w błoto.

@domin

Przecież wrzuciłem screena z pozycjami i napisałem, że raczej proste frazy. Dodatkowo jeszcze kwestia jakie frazy kto uznaje za proste lub trudne :) 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności