Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie posiadam Xneotrustlink ale moje zdanie jest takie:

Paczek z linkami jest bodajże 6. 6x40 daje 240 linków. Przyjmijmy że połowa z nich to anchory - mamy 120 teoretycznie rankujących linków (nie wiadomo też ile z nich się zaindeksuje). Do tego tam widzę Aleksiejs dałeś ponad 10 fraz. Moim zdaniem tyle linków to o wiele za mało żeby spodziewać się jakichkolwiek efektów nawet na proste frazy. Proponuję zrobić test 1 blast =1 fraza. Być może przy większej ilości blastów na domenę to się zmienia. Druga kwestia to czas. Robiłem wiele testów na mocnych linkach przy bardzo nisko konkurencyjnych frazach i 2 tyg to taki minimalny okres czasu na zmiany w serpach. Co do ceny paczek to raczej jest niska bo nie oszukujmy się ale miejscówki wypadają bardzo szybko (wiem to bo sam robię sobie szablony do Zenno)..

@pouerto, jak dla mnie to oczywista oczywistość

Co ciekawo większość osób co wypowiadają się negatywnie nie mają wszystkich paczek, i próbują te linki jako całość porównywać z konkrecyjnym produktem który przy dobrych wiatrach dawał 1200 linków z 2600 możliwych.

Obecnie wszystkie paczki Xneotrust links dają ok 240 linków z których nie wszystkie mają anchor. Więc nie rozumiem czego oczekują. Topów na "skup aut poznań"? Niestety nie zrobią tymi 240 linkami topów. Ale uważam, że to dobre linki i można ich z pożytkiem wykorzystać.

Te same osoby płacą o wiele większe kwoty w sklepach seo za podobne linki ale zapłacenie naprawdę "śmiesznej"  kwoty za możliwość robienia sobie takich linków non stop płacą tylko za capctha, już "wyrzucenie kasy w błoto".

Też nie mam ale czytając wątek nasuwają mi się pewne spostrzeżenia.Otóż jak widzę po wypowiedziach niektórzy by oczekiwali że kupią, puszczą blasta i za 2 dni będą mieli top na ,,chwilówki,,.Tak to nie działa,

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@puerto, sęk w tym, że ja nie oczekiwałem żadnych dużych wzrostów po 70 linkach ;) 

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Na pewno linki te nie dają bezpośrednio efektów w postaci wzrostów pozycji.

Jak i czy w ogóle warto jakoś wykorzystywać takie linki to osobny temat.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

23 minuty temu, mmr88 napisał:

Na pewno linki te nie dają bezpośrednio efektów w postaci wzrostów pozycji.

Każdy link coś daje pytanie tylko w jakiej ilości i na jaką frazę noi oczywiście z jaką domeną mamy do czynienia. To co "załapie" na jedną domenę, niekoniecznie powtórzy się na drugiej. Blast na jednej domenie i brak efektów nie oznacza też że baza jest zła ale to trzeba testować. Wiem że to oczywiste oczywistości ale nie każdy jest tego zdania.

2 godziny temu, Aleksiejs napisał:

@puerto, sęk w tym, że ja nie oczekiwałem żadnych dużych wzrostów po 70 linkach ;) 

Miałeś tylko 70 linków na 11 fraz? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności