Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] XNEOTRUSTLINKS zautomatyzowany odtwarzacz dedykowanych szablonów do pozyskiwania linków z unikalnych miejscówek.

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 191
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Osoby które maja jeszcze darmowe update lub zapłacili dostają paczki na email. 

Ogólnie paczki jak na razie dają deklarowaną ilosć co potwierdzają na forum inni użytkowniki, wczoraj widziałem osoba z PL pokazała na forum sukces na 4 paczkach 180 co o 20 więcej jak ma być. Aktualizowana byla paczka PL ale wyłącznie dla tego, że parę osobom "jakoś" miejscówek nie pasowała i jako wyjątek dołożono lepsze.

W kolejnych paczkach chyba będą podawane jakieś rankingi z Ahrefsa czy MS, bo okazuje się, że dla wiele to główny wyznacznik "jakości miejscówki", więc zrobić tabelkę to nie problem

Zgodnie z zapowiedzią i tym, że MaxPan zrobił darmowego blasta pisze wstępną recenzję wyników.

25 sierpnia (piątek) otrzymałem od Maxa linki z blasta. Miało być 240 linków, otrzymałem 208. Mniejsza ilość nie jest wynikiem tego, że Max coś źle ustawił albo program nie dał rady tylko tego o czym Max napisał kilka wpisów wcześniej, część miejscówek mogła mieć filtr na hasła na które Max zrobił blasta. 27 sierpnia w niedzielę linki zostały wrzucone do indeksera.

Blast został wykonany na domenę, która ma 5 lat historii (choć to nie oznacza, że ma ciągłość). Na początku maja została przeze mnie zarejestrowana (była wolna), został wtedy postawiony serwis na WP, kilka wpisów i od tamtej pory nic się z ta domeną nie działo.

Blast został puszczony na 12 fraz. W sumie można było puścić na mniejsza ilość, ale mi nie zależało na topach tylko sprawdzeniu czy frazy w ogóle wejdą do TOP100.

Domena jest bardzo słabo zoptymalizowana pod dane frazy i tak naprawdę pisząc optymalizacja mam na myśli, że uzupełniony został title części tych fraz. W treści serwisu słowa te nie pojawiają się (przynajmniej ja sobie nie przypominam, może w jakimś wpisie się jakaś fraza zawieruszyła, ale na pewno nie ma tych fraz na stronie głównej na która został puszczony blast).

Frazy na które został puszczony blast  w części są bardzo trudne (2 najtrudniejsze jak widać nie pojawiły się jak na razie i nie wiadomo czy się w ogóle pojawią), część jest prosta i można jest zrobić optymalizacją choć raczej TOP10 samą optymalizacją się nie da (chyba, że na starym jakimś serwisie).

Poniżej przedstawiam wyniki.

Oczywiście nadal będę podkreślał, że jeden test nie jest wyznacznikiem bo u Aleksjesa frazy po blaście się nie ruszyły, ale tam nie znam szczegółów historii domeny, jak jest zoptymalizowana itd. Itp.

blast.jpg

@markarczun  dzięki za recenzję. Dodam tylko od siebie, że frazy na pewno "ciężkie" dodatkowo każda fraza zawiera zakazane słowo.

Jeśli chodzi o XneiTrustLinks

Ilość sprzedaż  przerosła oczekiwania autorów aby dotychczasowi użytkowniki mogli jak najlepiej wykorzystywać to co kupili, należy zrobić zmiany

w systemie sprzedaży oraz cenach. Szczegóły wkrótce. Nie będzie teraz och opisywać, opiszę jak pojawia się na stronie www.

Powiem tylko, że pojawią nowe opcje tej samej paczki. To znaczy każda paczką będzie sprzedawana w dwóch typach, inne zmiany.

Od teraz:

Sprzedaż wstrzymano. Wznowienie na nowych zasadach 03.09.2017

Nowe zasady będą dotyczyć sprzedanych paczek już po wznowieniu sprzedaży.

Osoby co już mają paczki będą korzystać z nich na tych zasadach na których kupowali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności