Skocz do zawartości

darmowe strony ?

kio618

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, Arkaszka napisał:

wystarczy 20 średnich linków z ogólnodostępnych miejscówek

o jakich frazach mówisz skoro wystarczy 20 "średnich" linków?

Nadal istnieją darmowe "mocne" miejscówki, ale 20 linków nie wystarczy jeśli mówimy o frazach z konkurencją

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak obserwuje to forum i swoje strony, które posiadam zawodowo to dochodzę do wniosku, że nie da się przyłożyć szablonu do każdej frazy. Mam taki jeden przypadek, że strona stworzona niedawno na darmowej domenie, na darmowych hostingu osiąga na frazy wyniki lepsze niż firmowe strony, które istnieją już kilka lat. Sam jestem zdziwiony.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

na chwilówki on line nie starczy, ale na frazę z której tak dumny był xann, stronka poszła z top 30 do top 10 za pomocą max 10 linków z darmowych miejscówek, kiedyś dla testu na hasło "sex" podobno zamrożone , dla stronki która była w top 80-90 udało mi się przesunąć ja do top 30 za pomocą max 20 linków z darmowych miejscówek (choć w większości nie publicznych), dla niekomercyjnych haseł pod które śmigają PP spokojnie można zrobić topy bez kupowanie płatnych miejscówek, dziesiątek prywatnych domen pod zaplecze,

Tak jak pisze nowy użytkownik forum Toto.  Nie ma złotego szablonu dla wszystkich.  To co będzie działać u ciebie nie musi u kogoś innego.  Jest to uzależnione od wielu czynników.  Ktoś z sporym doświadczeniem w pozycjonowaniu i seo wiedzieć to powinien. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Może i o pozycjonowaniu nie wiem za dużo i słaby na razie w to jestem, ale wydaje mi się że dobrym patentem teraz jest zainwestować w jakąś dobrą nagrywarkę, znaleźć dobre miejscówki których nie obsługują inne skrypty, napisać na nie szablony i potem dodawać spamik, jednak dobre miejscówki darmowe raczej mają to do siebie że są właśnie tak dobrze zabezpieczone że automaty nie radzą sobie, ciężko powiedzieć, ja na razie odkładam na swoją.... pewnie ktoś powie że za dużo zabawy, ale masz już bazę i templaty, to jak masz kolejną stronę to naciskasz tylko czerwony guzik, i nie trzeba już pisać o początku, oczywiście teksty trzeba przygotować tylko.

UP, gdyby to było takie proste... , problem z softem jest taki, że szybko zajeżdżane są bazy miejscówek pod które są pisane, wbrew temu co się ludziom wydaje, ilość miejscówek gdzie można dodać linki bez moderacji jest ograniczona, każdy soft który rozkminił jakąś wtyczkę na początku działa fajnie, później albo miejscówki są zaspamowane na maxa, albo pojawia się jakiś update który wyłacza możliwość dodawania spamu, użytkownicy blokują dodawanie itd 

albo pojawia się jakiś update który wyłacza możliwość dodawania spamu

Z pojawieniem się softów przegladarkowych jeśli człowiek może dodać linka korzystając z przeglądarki automat też może to zrobić automatycznie co jest oczywista oczywistość.

Pytanie tylko jak często admin strony będzie zmieniać kod, tekstowe captcha inne i czy temu kto zrobił szablon będzie opłacalnie ciągle go aktualizować dostosowując do zmian na stronie.

@MaxPan, Ty piszesz o automatach, a tymczasem autor tematu chce wszystko za darmoszkę. Sam wiesz ile automaty kosztują i ile kosztuje ich utrzymanie (koszt aktualizacji+captcha). Wiem, że to nie są jakieś niebotyczne kwoty i oczywiście do zaakceptowania dla kogoś, kto się SEO zajmuje, ale jeszcze raz powtarza - autor wątku chce za darmo. No chyba, że mowa o jakichś warezach, ale ja nie wiem (nie sprawdzałem), czy taki ZennoPoster w ogóle jest na warezach. Na coś się raz natknąłem, ale nie wiem co to była za wersja, wiem tylko, że Pro.

18 godzin temu, Damino napisał:

znaleźć dobre miejscówki których nie obsługują inne skrypty, napisać na nie szablony i potem dodawać spamik

Że też nikt na to nie wpadł...

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Godzinę temu, SzlafRock napisał:

Że też nikt na to nie wpadł...

No właśnie o to chodzi, znaleźć takie na które nikt jeszcze nie wpadł, bo jak już inni wpadli, to zaspamili.

@Arkaszka , skoro tamte linki były darmowe i niepubliczne, to znaczy że po znajomości (u znajomego), lub prywatne zaplecze? Można spróbować zawsze wyżebrać linki na jakiś dobrych blogach czy stronach, które nie mają artykułów sponsorowanych itp, ale to nie będzie za darmo.

aby ktoś umieścił artykuł na swoim blogu, to musi ten artykuł być  fajny i interesujący , fajne merytoryczne artykuły nie powstają za 2zł/1000zz, dodatkowo nawet jeśli ktoś prowadzi ciekawego bloga o chomikach mongolskich, i jest guru wśród hodowców chomików, nie oznacza to ze linki z tego bloga  dają kopa w serpach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności