Skocz do zawartości

Wygasle.net - domeny wygasłe i wygasające promocja - 50% / 60%

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam,

Mam dostęp do wygasle.net oraz achrefsa. potrzebuję wybrać 10 domen które na ktorych będę robił przekierowania 301 n stronę pozycjonowaną. Mam pytanie czym się sugerować przy szukaniu domen pod 301??? jakimi parametrami z achrefsa?

i czy brać pod uwagę domeny które wygasły iedawno - i nadal są widoczne przez site: w googlu. czy też lepsze będą domeny które już wygasły dawno (rok czy dwa lata) temu a achrefs pokazuje sporo domen odsyłających??

czym ogólnie się kierować??

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Najlepiej paczyć po pierwsze co na tej domenie stało. Najgorsze to domeny po porzuconych zapleczach bo dobre, rankujące zaplecze zawsze zarobi 60 zł na przedłużenie domeny. Jeśli ktoś to porzucił to wielce prawdopodobnie ta domena nie jest nic warta. W drugiej kolejności pacz na linki najlepsze to linki stare a nie dodane w ostatnim roku. W moje ocenie najlepsze domeny po wizytówkach firm, mające stare linki, linki z z mapek Google, sociali i tak dalej. Oczywiście w panelu weygasle.net można zobaczyć ruch i frazy na jakie ta domena pojawia się w Google. Dla mnie kluczowe zawsze linki, ich wiek i co na tej domenie było do samego końca(wygaśnięcia). 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności