Skocz do zawartości

Kara za spamowanie na forum

Finan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Orientuje się ktoś czy taki zapis jest w ogóle legalny? :)

@Carnagge, wypowiesz się?

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

@up a czy taki zapis nie wskazuje już  przypadkiem na monopol na głupotę? a na monopol to już są paragrafy :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

8 godzin temu, Carnagge napisał:

Legalny jest, bo nigdzie zakazu nie ma żeby sobie pisać różne głupoty

Polemizował bym  z tą opinią. Po za tym pewnie by się znalazł zapis w klauzulach abuzywnych. Mozna by tez "pojechać" właściciela forum za brak danych.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

2 godziny temu, Nikonem napisał:

Co za czasy. Teraz to nawet porządnej afery na PiO nie ma. Kiedyś to były afery :D

Myślę, że to są takie czasy, że nikomu się nie chce "kopać z koniem" ;-)

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

@up weź człeku wyluzuj rajty.. powiedzenie "kopać z koniem" ma swoje uzasadnienie logiczne, sens i jest ze 100x starsze niż Twoje mleko pod nosem.. i przede wszystkim nie jest obraźliwe.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up, może jednak jest karalne w niektórych miejscach? Np. 70 a nie 50 zł opłaty administracyjnej?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

1 godzinę temu, mcmagik napisał:

@up weź człeku wyluzuj rajty.. powiedzenie "kopać z koniem" ma swoje uzasadnienie logiczne, sens i jest ze 100x starsze niż Twoje mleko pod nosem.. i przede wszystkim nie jest obraźliwe.

W zupełności się zgadzam, ale niestety tak jak wcześniej wspomniałem - tutaj jakiekolwiek zwrócenie uwagi, jak widać nawet w żartach, kończy się w dokładnie taki sposób - jak nie bany i fochy to jakieś takie hasła. :-)

Ja sobie już daję spokój i jak chce to niech nawet wprowadza 500zł za rejestrację osób które nazywają się tak jak ja, a że mam dość popularne nazwisko to może nawet coś się zarobić uda.

@AdamBoganD - polecam melisę z rana, ewentualnie mocniejszą kawę ;-)

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

Ja pierdziu wszędzie kara i za wszystko $, no to idziemy wzorem naszych polityków których tak jedziemy :D

Karać to może jakiś organ a nie zwykły Kowalski przypominam ;)

A czy nie obowiązuje tutaj zasada, a wrzucę a po 14 dniach wycofam się z umowy? :D

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zmieniłeś zapis w regulaminie do czego sam się przyznałeś, a więc ktoś mądry mógł to wykorzystać ;) i nic dotychczas nie mogłeś mu zarzucić ja tam nie wiem, teraz każdy straszy i grozi a jakoś konsekwencji nie widać ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Ja to się zastanawiam, jak taka kara miałaby być egzekwowana :D A po drugie: jak ludziom przychodzą takie pomysły do głowy? :D Nie łatwiej po prostu... wyłączyć publikowanie linków w systemie forum? :o

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Usuwanie kont z automatu moim zdaniem hamuje rozwój forum, ale rób tam sobie, co Ci się podoba. Twoje forum, Twoje zasady, ale ja to uważam trochę za strzał w stopę :) Bo wątpię, żeby link na Twoim forum bardzo ujmował jego wartości i irytował na tyle, żeby usuwać konto - w końcu za ten link otrzymujesz posty na forum ;)

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności