Skocz do zawartości

Kara za spamowanie na forum

Finan

Rekomendowane odpowiedzi

1. No tak zgadzam się Monedo płaci takie stawki tylko ilu klientów w skali miesiąca do nich uda się pozyskać w CPS?

2. Są takie które płacą 16%, tylko że tam się trafia jedna pożyczka na 100 lat.

I nie musisz być taki uszczypliwy po prostu zapytałem.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
13 minut temu, AdamBoganD napisał:

Na przykład?

Na przykład za pięć stówek mogę ci odpowiednio zredagować regulamin do obecnych wymagań prawnych.  :D

15 minut temu, AdamBoganD napisał:

Treść została zaczerpnięta

Skopiowana. :D

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

radcą?

Jestem radcą, udzielam porad.

Gwarancja

Na wszystko co chcesz.

Jak wysoką masz polisę OC?

Bardzo wysoką.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

18 minut temu, AdamBoganD napisał:

Poza tym mnie się mój regulamin podoba. To nie sklep. Komu się regulamin nie podoba nie wchodzi.

Pamiętaj żeby przyjąć taką linię obrony jak Cię ktoś dojedzie na sali sądowej - na bank masz wtedy wygrane :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

18 minut temu, AdamBoganD napisał:

Na kilometr wyczuwam spamerów i fajkerów oraz hejterów.

Podobnie mam z gimbazą, wyczuwam na kilometr.

10 minut temu, AdamBoganD napisał:

Poza tym klauzule dotyczą głównie sklepów.

ROTFL

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up klauzule abuzywne obowiązują na wszystkich polach  konsument – przedsiębiorca.. ale gimbazy tego nie pojmują..

16 minut temu, AdamBoganD napisał:

u mnie nie ma konsumentów

a dostęp do treści mają jedynie firmy.. jesteś takie makro w internetach?

prowadząc forum udostępniasz usługę - nie musisz nic sprzedawać aby mieć klauzule abuzwyne..

ech ci byznesmeni z dotacji unijnych w pup.. 

popcorn_yes.gif

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

Myślę, że to jeszcze nie koniec :-)

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności