Skocz do zawartości

Kryptowaluty - ceny kart i laptopów

AEZEET

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wiem jedno jak w Pani Domu piszą że coś jest opłacalne tzn że należy zacząć to sprzedawać :)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ciężko wyrokować, ale wątpię że wzrost o 500 % jak w tym roku już kiedy kol-wiek powtórzę się, tym bardziej że powstała inna wersji bitcoina, widać, że dziecko zaczyna zjadać własnych rodziców. Nu i jak każdy wie ta "waluta" nie jest niczym podparta, to jest jej największy problem. Jak masz dużo sprzedawaj.

Bitcoin jest fajny póki rośnie, jak dla mnie jest to hazard, a w życiu staram się go unikać jak tylko to możliwe ;) teraz można żałować, że się nie kupiło wcześniej, ale równie dobrze za kilka miesięcy może być płacz, że spadło o XX% i zostało się z niczym

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

To bańka spekulacyjna. W końcu pęknie jak każda. Trzymajcie wówczas w ręku cole i popcorn.. Szkoda tylko ludzi, którzy chcą kupić kartę graficzną i muszą zapłacić więcej. Moja karta choć kupiłem ją 2 lata temu kosztuje o 300zł więcej niż wówczas. Można zawsze zaczekać na wysyp kart "lekko używanych" jak już bańka pęknie.

Szkółka sadzonek winogron w Dolinie Prądnika, sprzedaż sadzonek winorośli.  |  Przewodnik po Ojcowie: Strona o Ojcowskim Parku Narodowym  

Piszący "na pewno" o rzeczach cięzko przewidywalnych zazwyczaj traci :D to tak z doświadczenia.

Krypto-walutami można grać na krótkich odcinkach nie dużymi kwotami ale na globalne inwestycje nie nadają się z zasady. Oczywiście wzrost o 450% w 2017 roku kusi wielu dla tego i rośnie na razie. Ale obiektywnych przyczyn wzrostu nie ma i być nie może,natomiast przyczyn czemu bańka miała by pęknąć jest mnóstwo.

14 godzin temu, pawelos napisał:

Im bardziej stromy wykres tym szybciej będzie spadać po pęknięciu bańki spekulacyjnej. Tutaj mamy pompowanie pustego balona przez spekulantów tak jak na akcjach w 2007 roku. 

Ja już raz się przejechałem na takich słowach jak bitcoin był po jakieś ~200zł.

Zresztą ktoś wyżej już wspomniał że to fajne do inwestowania nie zbyt dużych sum na krótkie okresy (choć ja uzył bym raczej słowa granie a nie inwestycja)

Ciężko to nazwać przejechaniem na czymś, nie zagrałeś nie wygrałeś ;) 

Jakiś czas temu śledziłem dużą giełdę kryptowalut, byłem ciekawy czy można na tym zarobić, jak wygląda ryzyko itp. Po kilku tygodniach zerkania na to, uznałem, że lepiej iść do kasyna, postawić na czarne lub czerwone. Totalna ruletka i losowość.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

• 4 tygodnie później...

Nie wiem czy śledzicie waluty itp. ale:

https://tvn24bis.pl/pieniadze,79/kurs-bitcoina-zanurkowal-poziomy-niewidziane-od-dwoch-miesiecy,773153.html

Cytowanie tvn24 to nie jest najlepszy pomysł, bo jak złotówka w czasie sesji osłabi się np. o mniej niż 1% to pojawia się clickbait w stylu "Złoty osłabia się po decyzji Brukseli", jak złotówka się umacnia to nie ma żadnej informacji.

Wystarczy porównać hasło:

site:tvn24.pl osłabienie złotówki (216 wyników)

site:tvn24.pl umocnienie złotówki (66 wyników)

apropo btc, w piątek było +10% w stosunku do dolara

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności