Skocz do zawartości

Boost Directory

mkr

Rekomendowane odpowiedzi

W odróżnieniu do wielu innych (większości), katalog naprawdę cacy i cieszy oczy:)

Jedna sprawa to tytuł wpisu, w IE ciekawe efekty wizualne z wyjechaniem kursora poza pole tekstowe, w sumie nieznaczący szczególik.

Druga to indeksowanie katalogu, mam obawy czy wielkie G. ochoczo pójdzie tropem linków wewnętrznych w takim układzie jaki jest i czy site map pomoże - doświadczenie wykaże, jestem ciekawy jak to będzie.

Jeszcze raz, w tym przypadku, szczere gratulacje.

Tutaj będą zaj...iste trzy linki...

Posiadam inna witryne z podbnym układem i nie widziałem problemów :) Mam nadzieje, że chwyci bo troche linków do podstron potworzyłem ze stron tematycznych. Poczekamy miesiac ;)

Twój katalog robi bardzo dobre wrażenie zarówno wizualne jak i funkcjonalne! Zastosowałeś sporo interesujących rozwiązań przy zgłaszaniu strony. Nic dodać nic ująć - KAWAŁ DOBREJ ROBOTY!!!

:brawa:

Malutka uwaga - problem z RSS w katalogu:

Błąd parsowania XML: nie znaleziono elementu

Obszar: https://www.pl.boostdirectory.net/rss.xml

Numer linii 1, kolumna 1:

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

• 2 tygodnie później...

Starszna wada że wpis jest tymczasowy

ale katalog bardzo dopieszczony i staranny

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

marcin_dance: Na pocieszenie powiem ze usuwane sa wpisy darmowe z przerośniętych kategorii :) np (https://www.katalog.web-tools.pl/?2/55//katalog_stron_Firmy.html (272 strony))

• 5 miesięcy temu...

Zmieniono wymaganą ilość znaków w opisie strony. Teraz opis musi składać się z 300 - 2000 znaków. ( poprzednio 250 - 300 ). Istnieje możliwość zmiany opisu dla już dodanych stron premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności