Skocz do zawartości

[WYKONAM] Instalacja i administracja serwerami VPS/dedykami pod hosting, proxy, mailingi i nie tylko - pełna obsługa

theqkash

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Moja firma od lat zajmuje się między innymi administracją i przygotowaniem serwerów dla mniejszych i większych potrzeb. Postanowiłem wyjść ze stała, ramową ofertą dla użytkowników tego forum.

Od pewnego jestem administratorem i wykonuję wdrożenia oparte głównie o panel i-MSCP i to na nim głównie bazuję swoje instalacje. Dlatego też, bardzo chętnie przygotuję serwer pod Ciebie i pod Twoje potrzeby. 

• Na potrzeby zapleczowe i inne powiązane z SEO - z uwagi na 16 bezpłatnych, mogących być "daleko od siebie" i dowolnie geolokalizowanych adresów IP - rekomenduję zakup serwera VPS w OVH, gdzie doradzę i poprowadzę jak najlepiej wykonać taką czynność.
  • Do zwykłego hostingu stron, z uwagi na parametry, możliwości i lepszą wydajność, zalecam skorzystanie z serwerów VPS z webh.pl, gdzie dysponuję kodami rabatowymi obniżającymi płatność.

W ramach świadczonych usług proponuję:

• Instalację pełnego środowiska pod hosting stron i poczty w oparciu o i-MSCP (lub dowolny inny panel - np. ispconfig, vesta itd). Instalacje wykonywane na i-MSCP uzupełniam na życzenie o wsparcie dla LetsEncrypt oraz możliwość zmiany wersji PHP.  Koszt: od 150zł netto,
  • Instalację tinyproxy/ziproxy/squida lub dowolnego innego rozwiązania do przepuszczania ruchu. Koszt: od 70zł netto,
  • Migrację Twoich danych/stron/maili pomiędzy serwerami,
  • Instalację rozwiązań pod storage - owncloud itd., wraz z doborem optymalnego cenowo serwera,
  • Przygotowanie mailingów, kreacji mailingowych oraz całych rozwiązań do wysyłki profesjonalnych mailingów,
  • Pełen nadzór oraz interwencje z gwarantowanym czasem reakcji w przypadku wystąpienia problemów z Twoim serwerem,
  • Wsparcie w przypadku problemów z serwerami - mailowe, przez livechat lub telefoniczne, w tym również przez całodobowy telefon alarmowy.

Jako, że jestem pewien rozwiązań które wdrażam, do każdej usługi zapewniam pełne bezpłatne wsparcie posprzedażowe przez określony czas. 

Zachęcam do kontaktu i nawiązania współpracy!

simpleideas.pl Łukasz Nowak
Skr. Pocz. 1320
40-001 Katowice
NIP 6492196784
REGON 243585475

tel. 32 797 07 07 / 733 19 11 11

email: biuro@simpleideas.pl

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności