Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] SERPBooster program do zarządzania zapleczem oraz tworzenia stron

serpbooster

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, Toto napisał:

i będzie możliwe dodawanie artykułów przez WPIS o

SERPBooster ma swój własny i zautomatyzowany system publikacji artykułów i komentarzy do nich , więc nie potrzeba korzystać z usług trzecich.

Nastawiasz projekty i resztą zajmuje się cron... w tym komentowaniem, co symuluje "życie serwisu"...

https://www.youtube.com/channel/UC1mL3klHvzTSY4ziBm4W3kg

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Informacja techniczna - PHP musi obsługiwać PDO MySQL + POD dla SQLite ... piszę o tym bo był taki przypadek, że użytkownik nie miał tego ostatniego :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Witajcie,

Czy ktoś instalował SERPBoostera na własnym serwerze VPS i miał podobny problem z autoryzacją?

Database_Exception [ 2 ]: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'yourusername'@'localhost' (using password: YES)

Edycja: wszystko gra, po rozpakowaniu zip'a odpalamy: /nasza_subdomena/install/install.php i podajemy potrzebne dane.

Godzinę temu, DK_ napisał:

nasza_subdomena/install/install.php i podajemy potrzebne dane.

Cały proces instalacji jest przestawiony na nagraniach oraz w malualu

https://www.serpbooster.com/manual/

https://www.serpbooster.com/manual/installation/

A w powyższym przypadku nie było wcale przeprowadzone instalacji  <_<

50website.jpg

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj mija rok od czasu kiedy dostałem pierwszą wersję programu do testów. Z tej okazji ogłaszam promocję na zakup programu. Promocja trwa do środy 21.03.2018 do godz. 24.00

Program można nabyć przelewem tradycyjnym, wystawiam fakturę Vat. Jeśli ktoś jest zainteresowany tą formą zakupu proszę o maila na support@serpbooster.com

Promocja pierwsze urodziny SerpBoostera - 30%:

ceny promocyjne:

wersja lite          340 PLN  (100 domen)

wersa stan         612 PLN (350 domen)

wersja pro:        972 PLN (3000 domen)

Poniżej aktualizacja mojego testu dla domeny wygenerowanej przez program SerpBooster, domena nie była linkowana. 

schodydrewniana.jpg

SerpBooster - program do automatycznego tworzenia zaplecza 

W związku z promocją dla nowych użytkowników zamieszczam pomocne linki:

SerpBooster Mini FAQ

Jak zacząć prace z systemem SerpBooster czyli &nbsp;o Sample Data

6 minut temu, Optymist napisał:

Głupie pytanie, cena powyżej 100domen - 320pln brutto ? To cena już na promocji, czy jeszcze -30% ? 

Ja analizując to wywnioskowałem, że ceny są już z uwzględnieniem promocji (tak mi się wydaje).

Jeżeli piszesz, że chcesz "powyżej 100domen" to ciebie interesują pakiety - stan lub pro (analogicznie: 612 i 972)

Ja już z siebie niestety nie wykrzesze nowych wersji, bo nie mam koncepcji na kolejne layouty. :(

Ale zrobienie szablonów dla kogoś znającego PHP nie jest aż takie trudne. Jedynie trzeba poznać zasadę działania szablonów bazowych wzorując się na tych dostarczonych.

Myślę, że osoby zainteresowane - użytkownicy jak Kolega @Młynek powinny się zgłosić do Łukasza -  serpbooster  i jak się znajdzie odpowiednia ilość = budżet możne zlecić komuś wykonanie takiej paczki szablonów.

• 1 miesiąc temu...

Promocja dla osób, które majówkę spędzają pracując - SerpBooster - 30% od dziś do 3 maja. W celu zakupu programu zwykłym przelewem, proszę o kontakt mailowy

ceny promocyjne:

wersja pro        972 PLN (3000 domen)

Aktualizacja mojego testu:

schodddjpg.jpg

• 3 tygodnie później...

Polecam aplikację według pomysłu Łukasza, strony postawione za pomocą SerpBooster'a są widoczne w Googe już po 3 dniach, a nie były indeksowane. Interfejs przyjazny, obsługa systemu user-friendly.

13.05 - start stron na 7 domenach, wzrost widoczny już od wczoraj.

serp.png

Dziękuję za opinie DK_

Co do softu. Sam nie zajmuję się pozycjonowanie klientów, wole PP. Jednak ostanio dla znajomego wypozycjonowałem kilkanaście fraz za pomocą Serpbostera. Zacząłem od początku marca:

forum.jpg

Najtrudniejsza fraza na drugim miejscu Google Polska

obraz2.png

Soft jest skuteczny może być white, może być black. Jednak o skuteczności i tak decyduje osoba, która jest w posiadaniu tego softu

W związku z dużą liczbą zapytań mailowych dot. zniżek na system SerpBooster, postanowiłem zrobić oficjalną promocję "- 30%" od cen katalogowych. 

Promocja od dziś 21 maja do 24 maja 2018

ceny promocyjne:

wersja pro         972 PLN (3000 domen)

Ważna informacja, tylko do końca poniższej promocji można będzie nabyć wersję PRO z limitem 3000 domen, po zakończonej promocji limit ten będzie wynosił 700 domen

W celu zakupu programu zwykłym przelewem, proszę o kontakt mailowy. Promocją są objęte  również pakiety dodatkowych domen. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności