Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] SERPBooster program do zarządzania zapleczem oraz tworzenia stron

serpbooster

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.11.2019 o 14:37, cinmar napisał:

Innym softem można również dodać posty, ale SERPboster się już nie łączy i tematu nie da się rozwiązać

Możliwe, że nowe wersje WP mają inaczej zaimplementowana obsługę,

Niestety po raz kolejny program po pewnym czasie przestaje działać

Jeśli od początku działał i przestał, to może świadczyć, że zaszły zmiany zewnętrzne , gdyż w samym oprogramowaniu SB nic się w miarę używania nie starzeje.  Program SerpBoster jest Idempotentny.

Autor nie odpowiada na maile i zamknął temat poprawek

Z tego co wiem, to program nie był i nie nie jest na abonament, więc autor NIE ma obowiązku jego dożywotniej obsługi NON PROFIT.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
W dniu 10.12.2019 o 23:18, progseb napisał:

co w przypadku już niedługim, jak wszystkie serwy przejdą na php +7

Wybór wersji PHP jest zależny TYLKO i wyłącznie od użytkownika. Do dziś na hostingu współdzielonym nie mówiąc już o VPS i dedykowanych możesz wybrać wersję nawet 5.2

wyborPHP.jpg

W dniu 10.12.2019 o 23:18, progseb napisał:

Program umrze?

IMHO Wersja PHP 5.6 będzie jeszcze długo dostępna....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...
2 minuty temu, arve_lek napisał:

nie znalazłem odpowiedzi na pytanie czy limit domen dotyczy też subdmen ?

Plany cenowe > https://www.serpbooster.com/

@kamilp7

autorem nie ma kontaktu

Po godzinie od wysłania do mnie maila napisał Pan na forum, że nie ma już ze mną kontaktu 

@arve_lek

jeżeli dodam 1 domenę na której stworzę 99 subdomen to czy wykorzystam tym samym limit wersji lite czy nie

tak, wykorzysta Pan limit wersji lite

SerpBooster - program do automatycznego tworzenia zaplecza 

3 godziny temu, serpbooster napisał:

@kamilp7

Po godzinie od wysłania do mnie maila napisał Pan na forum, że nie ma już ze mną kontaktu 

Poprzedniego maila z innym zapytaniem wysłałem do Pana 8 października 2019, do dzisiaj nie otrzymałem odpowiedzi...Wiadomość z prośbą o dodatkowe szablony wysłałem dla zasady i nie liczyłem na odpowiedź (biorąc pod uwagę poprzedni brak odpowiedzi od tego czasu). Odpisał Pan na forum, za to ja wciąż nie otrzymałem wiadomości na pocztę.

Jeżeli to nie problem, to poprosiłbym o udostępnienie linku do szablonów (lub wysyłanie linku od razu po zakupie programu) być może przyda się również innym przyszłym użytkownikom, zakładam że może być jeszcze wiele lat przydatny i aktualny do budowy zaplecza. Osobiście z programu jak najbardziej jestem zadowolony i śmiało mogę polecić do budowy i dywersyfikacji zaplecza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności