Skocz do zawartości

Chciałbym kupić backlinki - na co zwrócić uwagę, co i gdzie kupić?

hellbike

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam za ostatnią sesję dla jednej znanej firmy skasowałem 5 tysi ale to po starej znajomości i to poznaniacy :D  a w temacie to looknij tutaj https://seoinfo.edu.pl/fotografia-slubna-czyli-seo-dla-fotografikow/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

8 godzin temu, Beerbant napisał:

za 4 stówki to ja sprzętu bym nie rozłożył

Podobną kwotę zapłaciłem za posprzątanie moich kanunów po kilkugodzinnym foceniu manewrów na poligonie :/

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

11 godzin temu, hellbike napisał:

Więc waszym zdaniem te 500zł miesięcznie to jednak dobra inwestycja

O ile ktoś to za 500 zł zrobi to dobrze :) a to nie takie proste, żeby znaleźć taką osobę.

specjalista-googleads.pl - prowadzenie kampanii Google Ads (AdWords)

www.smart-seo.pl - skuteczna reklama w Google :) 

12 godzin temu, hellbike napisał:

i nie ogarnę tego poprzez inwestowanie w same backlinki, na przykład 150zł/miesięcznie?

Jeśli to będzie 150 zł /tydzień to dasz radę.  Masło drożeje to i SEO drożeje.  

Na początek trzeba wsadzić aby wyjąć,  prosta logika. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

12 godzin temu, Beerbant napisał:

Ja tam za ostatnią sesję dla jednej znanej firmy skasowałem 5 tysi ale to po starej znajomości i to poznaniacy :D

Co innego sesja dla firmy z przeznaczeniem zdjęć do komercyjnego użytku, a co innego sesja zdjęciowa dla "Mariolki" czy "Pawełka" :) 400 zł (oczywiście rozpiętość widełek cenowych jest spora) wydaje się mało, ale po tyle "średnio" (w zależności od ilości zdjęć z sesji, czasu trwania itd., miasta świadczenia usługi) sesje chodzą dla "zwykłych zjadaczy chleba".

A wracając do głównego wątku, może najpierw zacznij od mniej konkurencyjnych fraz - w branży fotograficznej jest ich naprawdę sporo, z których jest niezły ruch. Przede wszystkim strona do poprawy, szczególne pod względem przejrzystości oferty. Dla klienta musi być "wyłożona kawa na ławę" - co, za ile, ile zdjęć z tego będę mieć, ile czasu będzie trwać, w jakiej formie zdjęcia dostanę - płyta, wydrukowane, fotoksiążka czy jak. W chwili obecnej mam wrażenie wchodząc na Twoją stronę, że spoko, zajmujesz się fotografią, ale co z tego wynika? Dużo potencjalnych klientów może się zniechęcić. Większość klientów zanim zdecyduje się na jakąś ofertę, to porównują ze sobą x różnych opcji - daj im możliwość, aby mogli zobaczyć co im oferujesz i dlaczego Twoja oferta miałaby być lepsza od konkurencji :)

Polecam usługi ślubne we Wrocławiu: https://www.goodchoice.com.pl/

Profesjonalny kurs wizażu: https://lalabeautyacademy.pl/

No właśnie, jak wyżej. Dodatkowo tak naprawdę każdy fotopstryk jest sobie sam w stanie zagwarantować dobrą bazę BL czy informacji rozmieszczonych w sieci o sobie. Niestety wiąże się to z poświęceniem własnego czasu i umiejętności, że o sprzęcie nie wspomnę. Dużo roboty a i tak najlepsze zlecenia będą z poleceń :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności