Skocz do zawartości

Chińskie tortury

kos

Rekomendowane odpowiedzi

Pewien Chińczyk nakrywa faceta romansującego z jego żoną i stawia mu ultimatum:

- Jeśli nie zerwie tego związku, on, małżonek, ześle na niego klątwę trzech chińskich tortur.

Facet tylko się uśmiechnął i jeszcze tej samej nocy odwiedził żonę Chińczyka. Następnego dnia rano...

budzi go w jego sypialni na drugim piętrze ból w piersiach. Otwiera oczy i widzi, że leży na nim wielki głaz. Coraz trudniej mu oddychać. A na głazie widnieje napis: "chińska tortura nr1".

Uśmiecha się, a ponieważ jest silny podnosi kamień i wyrzuca przez okno. W chwili gdy wypuszcza go z rąk, po drugiej stronie głazu dostrzega informację: "chińska tortura nr 2 - prawe jądro jest uwiązane do kamienia".

Facet jest bystry, więc żeby uniknąć spustoszeń w dolnych partiach ciała, rusza za kamieniem, czyli wyskakuje przez okno. Kiedy mija futrynę widzi trzecią wiadomość: "chińska tortura nr 3 - lewe jądro jest przywiązane do kaloryfera."

• 2 tygodnie później...
  • 3 lata później...
To tak jakby wyobrazić sobie wpuszczoną do spodni wiewiórkę, jak gryzie "orzeszki"

Yeden przypomniał mi sie kawał o wiewiórce... :)

Dwóch ruskich chciało przewieźć wiewiórkę przez granice do Polski

Sasza powiedział, ze wsadzi sobie ja za majty i nikt się nie kapnie.

Już prawie przejechali granice, ale Sasza nie wytrzymał i wyskoczył

jak oszalały z wiewiórką w dłoniach. Posadzili ich do paki za przemyt.

Wania zdenerwowany pyta:

- Czemu do cholery wyjąłeś ta wiewiórkę?

- No, wiesz wszystko było dobrze, jak z mojej xxxx zrobiła sobie

dziuple i jak moje jajka potraktowała jako orzechy, ale jak chciała

zaciągnąć orzechy do dziupli, to nie wytrzymałem...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności