Skocz do zawartości

Copywriter prosi o pomoc dla żony i daje artykuły w zamian.

oldi

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, Alicja S. napisał:

Ze swojej strony zapewniam, że jeśli pomogliście Asi, odwaliliście kawał dobrej roboty

Super.

A ja zapewniam że mieszkam niedaleko siedziby Waszej fundacji aby dokładnie zbadać sprawę.

Bardzo blisko to jest jak wcześniej pisałem i przyjadę z pewnym Panem który będzie chciał też dostać wiele odpowiedzi na wiele pytań.

Relację z wizyty zdam tu.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
11 minut temu, MaxPan napisał:

Po co na to forum został wklejony link (

https://www.poprostupomagam.pl/pomoz_mi_zatrzymac_zycie

Wspieram wolontariacko Fundację Podaj Dalej graficznie, online.

Dlatego domyślasz się, że mogę nie znać odpowiedzi na Wasze pytania i nie po to tu przyszłam.
Zapytam mamę Asi, jak będzie online i Wam odpiszę.

17 minut temu, Finan napisał:

Super.

A ja zapewniam że mieszkam niedaleko siedziby Waszej fundacji aby dokładnie zbadać sprawę.

Bardzo blisko to jest jak wcześniej pisałem i przyjadę z pewnym Panem który będzie chciał też dostać wiele odpowiedzi na wiele pytań.

Relację z wizyty zdam tu.

Mam nadzieję, że będzie miał Pan ładną pogodę, podobno Leszno jest bardzo ładne.

Wspieram wolontariacko Fundację Podaj Dalej graficznie, online.

Dlatego domyślasz się, że mogę nie znać odpowiedzi na Wasze pytania

Tak myślałem, że kolejny raz od kolejnej osoby nie otrzymam odpowiedzi na tak prosto postawione pytanie.

10 minut temu, MaxPan napisał:

Tak myślałem, że kolejny raz od kolejnej osoby nie otrzymam odpowiedzi na tak prosto postawione pytanie.

Czy to, że nie znam odpowiedzi na wszystkie Wasze pytania, oznacza, że nie mogę się wypowiedzieć?
Powiedziałam, że odpowiem, jak odpisze mi Pani Ewa.

I proszę bez zbędnych nerwów, bo są tu niepotrzebne.

A ja aż mam wypieki, choć mogłam się domyślić, że będziecie mnie atakować :)

MaxPan zapytaj @Toto. Rozmawiał. O tym również.

To jakiś sekret? Osoby co wpłacali nie mają prawa to wiedzieć?

A ja aż mam wypieki, choć mogłam się domyślić, że będziecie mnie atakować :)

Spokojnie to nie atak, ale zarejestrowała się aby uczestniczyć w dyskusji, ale niestety nie znasz odpowiedzi na proste pytanie.

Jestem tu od pół godziny i prawie mam zawał

Zawal u Kobiet bardzo rzadko występuje, więc proszę oddychać głęboko i czytać ze zrozumieniem co tu napisano.

Nikt w tym temacie nic złego nie sugeruje, tylko ciągle zadaje się to samo pytanie a odpowiedzi na niego nie ma.

Jak twierdzi Pani, że zrobiliśmy dobrą robotę, to chyba odpowiedź na pytanie które zdałem należy się?

14 minut temu, MaxPan napisał:

Spokojnie to nie atak, ale zarejestrowała się aby uczestniczyć w dyskusji, ale niestety nie znasz odpowiedzi na proste pytanie.

Ponieważ, jak wspomniałam kilka postów wyżej, jestem grafikiem, nie znam się na statutach i innych poważnych rzeczach, jak to, dlaczego zbiórka jest tu, a nie tam :)

Chciałam tylko zabrać głos, pokazać, że mąż Asi to nie jedyna osoba, która jest po tej stronie barykady.

11 minut temu, MaxPan napisał:

Zawal u Kobiet bardzo rzadko występuje, więc proszę oddychać głęboko i czytać ze zrozumieniem co tu napisano.

Nikt w tym temacie nic złego nie sugeruje, tylko ciągle zadaje się to samo pytanie a odpowiedzi na niego nie ma.

Jak twierdzi Pani, że zrobiliśmy dobrą robotę, to chyba odpowiedź na pytanie które zdałem należy się?

Kurcze, no chciałabym Wam napisać! Jakbym tylko wiedziała, to bym Wam chociaż narysowała! :)

Ponieważ, jak wspomniałam kilka postów wyżej, jestem grafikiem, nie znam się na statutach i innych poważnych rzeczach,

Nu to wychodzi na to że możemy pogadać tylko o grafice, ale milo że jest Pani z nami ( tak naprawdę na forum mówimy przez per TY).

20 minut temu, MaxPan napisał:

Nie. To nie sekret. Nie widzę jednak powodu, by upubliczniać coś, o czym rozmawiają inni. To chyba oczywiste...

Nie. To nie sekret. Nie widzę jednak powodu, by upubliczniać

Oldi nie myślałeś o polityce?  Ok dobra i tak straciłem kupę czasu na to. Nie chce mi się tłumaczyć po raz 100-j, że nie chodzi o mnie.

Koniec mojego udzielania się w tym temacie.

Alicja S.  0
Rozpoczęto rozmowę: 2 minuty temu · Zgłoś
Cześć, chyba osiągnęłam limit limitów, więc musiałam zalogować się przez fejsa.

Mam odpowiedź od mamy Aśki:
Zadałam pytanie, dlaczego na Po Prostu Pomagam, a nie na stronie Podaj Dalej, oto odpowiedź:

Możemy zbierać przez naszą fundację na konto, ale wieloletnie doświadczenia pokazały, 
ludzie wpłacają tylko 1%. Poza tym są zdjęcia, imiona dzieci. Wystarczy dopisać imię do darowizny, jednak nikt tego nie robi. Na portale pomocowe wchodzi mnóstwo ludzi, na naszą stronę tylko zainteresowani chorobą swojego dziecka.

Dlatego szukamy innych form zbiórki. 

Od tego właśnie są portale pomocowe. Na siepomaga tak samo się dzieje - fundacje wystawiają zbiórki, a siepomaga pomaga zbierać pieniądze, pobierając za to swój procent. Tam nie można prywatnie wystawiać zbiórek, pieniądze przekazywane są do fundacji dzieci należących np. do zdążyć z pomocą i innych. Dlatego [ nierzetelni partnerzy ] zbierają np. na zrzutce.pl na prywatne konta.

Podopieczni naszej fundacji nie mogą zakładać zbiórek na prywatne konto. Dlatego na prośbę rodzica naszego dziecka fundacja zakłada zbiórkę. Założycielem naszej zbiórki jest nasza fundacja, podobnie jak na tym samym portalu nasza fundacja zakładała zbiórki na komórki macierzyste dla Wiktorka.  

Ta sama zasada obowiązuje na siepomaga.pl, która też jest Fundacją
https://www.poprostupomagam.pl/index.php?option=com_jdonation&view=donation&campaign_id=68

Prowadzimy sprzedaż pozyskanych gadżetów na charytatywni.pl. Gdybyśmy nie uwiarygodniali naszej działalności na allegro charytatywni, nigdy nie dostalibyśmy dostępu. Sprzedaż na tych aukcjach jest słaba, licytacji prawie nie ma. Ale gdyby prowadzić to na portalach, bez kontroli szybko poszłaby każda licytacja. Tutaj weryfikacja jest szczególnie dokładna.

Jeśli ta wiadomość jest pomocna, bardzo proszę wkleić ją na forum.

Jeśli jednak ma Pan jakieś pytania, zapraszam do kontaktu np. przez Facebook.

Pozdrawiam,
Ewa Wiśniewska
https://www.facebook.com/ewa.wisniewska.54390

@MaxPan udzielaj się, ale spróbuj coś zrozumieć, zamiast zadawać ciągle to samo pytanie. Portal pomocowy prowadzi zbiórkę. Jest promowany, znany, odwiedzany przez niemałą ilość osób. Pobiera prowizje, ale dzięki temu jak działa może nie gwarantuje, ale daje szanse dobrych efektów zbiórki. Sprawdza tematykę zbiórki, weryfikuje a później robi wiele, by zakończyła się ona sukcesem. Działasz w branży pozycjonerskiej i wiesz doskonale, że odzew ze strony, która ma (np. 200000 tyś. odsłon) jest większy, niż odzew ze strony, która ma odsłon wielokrotnie mniej. Co tu tłumaczyć? Mógłbym podawać linka tylko do fundacji(bo tu nie ma prowizji) spędzać godziny w sieci, promować i mieć nadzieję, że będzie tak samo jak na portalu pomocowym (który pobiera prowizje), ale opieka nad chorą żoną jest ważniejsza. Mówiąc wprost - nie mam na to czasu i takich możliwości, jakie masz na przykład Ty. Wiedziałbyś jak to zrobić, użył odpowiednich narzędzi. Nie znam się na tym. Piszę teksty. Tylko tyle i aż tyle.

Tak na marginesie - to jeden z niewielu pomocowych wpisów/linków mojego autorstwa. Dlaczego? Bo żona potrzebuje mojej uwagi, a w tym momencie komputer nie jest najważniejszy. Moderujesz forum, więc na pewno zauważysz wielomiesięczną przerwę w logowaniu. Nie bez powodu. Inteligentny jesteś. Nie chcę tego tłumaczyć.

Sprzedawałeś kiedyś auto przez autokomis? Może ktoś z Twoich znajomych. Autokomis pobiera swoje prowizje, lepiej sprzedawać samodzielnie, prawda? W autokomisach jednak znajdziesz tysiące aut, czy ich właściciele są idiotami/oszustami...? Płacą prowizję za coś. To porównanie, które przyszło mi na myśl. Myślę, że trafne.

Od kilku godzin mam na podglądzie ten temat. Aśce nie mówię wszystkiego o czym piszecie, ale widzi po reakcjach, że jest coś nie tak. Jutro wróci wizytówka. Zadzwoń, pogadaj ze mną, z Aśką. Nie ma konta na PiO, ale widzi, czuje. Myślisz, że to Ją nie boli? Bądź zdrów. Ale wyobraź sobie, że nie jesteś, cierpisz, boisz się kolejnego dnia, szukasz pieniędzy na leczenie i dowiadujesz się, że inni myślą, że to ściema i musisz tłumaczyć, że nie jesteś jeleniem (nie ma znaczenia czy Ty, czy Twoi bliscy).  Aśka to przeżywa. Bardzo. Nie jest to obojętne dla Jej zdrowia.

Już nie dzisiaj, ale zadzwoń. 511 152 239. Gdybym nie odbierał to napisz SMS. Nie dopatruj się ucieczki - jutro od 9:00 siedzę na wielkim budynku, który jest na naszej działce i jest do rozbiórki. Mogę nie słyszeć. Sorry, że tak wprost, ale jestem po prostu szczery i nie chcę, żebyście dopatrywali się "ucieczki".

Moje błędy widzę i naprawiam. Wy zakręciliście się w oskarżeniach, domysłach itp. Odpowiedziałem na wątpliwości, ale jestem pewny, że część z Was nadal je ma bo chce je mieć. Cóż - nie mam na to wpływu. Mogę tylko cierpliwie i zgodnie z prawdą odpowiadać na nie. Jak to zrozumiecie? Na to już nie mam wpływu.

Pana, który twierdzi, że odwiedzi Fundację, zapraszamy. Pogadamy. Nie pierwszy i nie ostatni gość w naszym biurze. Uprzedzam: 4 piętro bez windy :-)

Odpowiadając na Twoje pytanie. O polityce nie myślę. Sorry. Nie umiem kłamać, manipulować i udawać, że pada deszcz, gdy plują.

1 godzinę temu, Alicja S. napisał:

Mam nadzieję, że będzie miał Pan ładną pogodę, podobno Leszno jest bardzo ładne.

Niestety do Leszna mam dość daleko.Ale do adresu gdzie wpłaciłem bardzo blisko.@Alicja S. mówi Ci coś kod pocztowy 20-530?

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności