Skocz do zawartości

Soft do tier 2,3

Vanitas

Rekomendowane odpowiedzi

14 minut temu, studioczystosci napisał:

Dobra rada, daj sobie spokój z narzędziami SEO na chwilę obecną bo nie zrobisz z nich pożytku. Naucz się zdobywać dobre linki ręcznie a potem zacznij to automatyzować w miarę braku czasu.

Taki jest plan zarobić zwykłym linkowaniem na płatne softy i ruszyć dalej.

16 minut temu, Mion napisał:

Nie używam Xenolinks i nie zajmuje się pozycjonowaniem, ale wspomniany Xenolinks działa w przeglądarce i to jest jego siła i znaczna przewaga na tle softów POST/GET i o to się rozchodzi, bo pokona zabezpieczenia. Zresztą masz dedykowane narzędzie XNEOTRUSTLINKS. Na pewno warto inwetowac w softy przeglądarko we, bo mają przyszłość. POST GET jak GSA to przeżytek dawnych czasów gdzie faktycznie było masa miejscówek z podstawowymi zabezpieczeniami np rejestracja na e-mail, ale z takimi co mają javascript,  reCaptchy w tym 2 GSA nie ma szans.

Tyle z mojej strony.

Rozumiem, tzn. te drugie narzędzie łamie bardziej skomplikowane captche? A co z googlowską recaptchą.

@Mion Piszesz, że nie masz softów o których się wypowiadasz, i że nie zajmujesz się pozycjonowaniem, ale nie przeszkadza Ci to w rozpowszechnianiu utartych mitów... I jeszcze w dodatku idziesz w zaparte. Prawda jest taka że @s_matysik ma sporo racji, bo jest sporo miejscówek, do których deflautowy Xneolinks nie doda, a soft Post-Get z modem doda. Mało tego, są miejscówki do których nawet nie napiszesz szablonu w Xneolinksie, bo jest tam pewien "bug", ale ludzie z Xneo o tym wiedzą i piszą otwarcie że na razie nie zamierzają tego poprawiać ;) taka sytuacja.

;) taka sytuacja

Młynek, właśnie admin z forum Xneolinks przeczytał to co napisałeś o jakimś bagu który nie chce poprawić, ale zaskoczył mnie tym, że od Ciebie nigdy nie było żadnego zgłoszenia, taka sytuacja.. Nawet napisał Tobie PW żebyś napisał o jaki bag chodzi.

Co do meritum, to użytkownik napisał, że nie ma budżetów na drogie softy, więc zostaje mu tylko GSA chyba że umie pisać szablony to wtedy TOBBOT jest calkowicie darmowy i teoretycznie można go nauczyć proste linki zdobywać, na przykłąd z ksiąg gości, kometarze

Mówię o konkretnym bugu. Z adminem jutro pogadam, bo dzisiaj nie mam jak.

Ja nie zgłaszałem buga do admina, to prawda. Ale kto inny zgłaszał, i wiem jaka była odpowiedź.

Także żeby mnie dobrze zrozumieć - piszę o konkretnym bugu, a nie jakimś hipotetycznym, który z pozoru wydaje się mało istotny, przypuszczam że 99% użytkowników softu nawet nie zauważy że to problem (jak to w takich sytuacjach bywa zostało to odkryte zupełnie przez przypadek).

Bardziej mnie dziwi, że mówisz, że nie chcą go usuwać celowo :D

i piszą otwarcie że na razie nie zamierzają tego poprawiać

Admin mówi, że nikomu nic takiego nie mówił. Jest jeden bag na tapecie z kraszem przeglądarki w mniej jak 1% przypadkach, szukają przyczyny ale chyba nie o to Tobie chodzi, bo nikt nie mówił, że nie mają zamiaru tego poprawiać i nie ma to tak kardynalnego wpływu, że aż szablon nie da się napisać pod coś co post/get idzie. Więc ten ktoś inny, może nie do końca zrozumiał co mu odpowiedzieli. Nikt by takiego czegoś nie napisał, że jest bag i nie mamy zamiaru go usuwać, trocha bez sensu,nie widzę czemu mieli by to robić, tym bardziej gadałem z adminem dzisiaj.

No i temat wyjaśniony. Admin potwierdza że problem był. Niby w wersji, która wyszła przed chwilą zostało to poprawione (nie wiem, jeszcze nie sprawdzałem). Także w momencie gdy pisałem o problemie pierwszy raz była grupa miejscówek gdzie technicznie nie dało rady napisać własnego macrosa do dodawania. Teraz podobno można.

Wyjaśniona tylko przeczytaj jeszcze raz co napisałeś przed słowami "taka sytuacja".

A to tekst odpowiedzi na ten niby bag ( usunąłem tylko cześć kodu ale nie żadne słowo"

Ty napisałeś :

Mało tego, są miejscówki do których nawet nie napiszesz szablonu w Xneolinksie, bo jest tam pewien "bug", ale ludzie z Xneo o tym wiedzą i piszą otwarcie że na razie nie zamierzają tego poprawiać

Także w momencie gdy pisałem o problemie pierwszy raz była grupa miejscówek gdzie technicznie nie dało rady napisać własnego macrosa 

Zauważ nie negowałem,że był problem ( brak funkcji do napisana swojego makrosu), cały czas neguje Twoje słowa pogrubione niżej.

że na razie nie zamierzają tego poprawić

a to odpowiedz admina (cytat) z której niby zostało wywnioskowano,

Hello,

sorry for wait.

At the moment, there is no such possibility. But, we have plans to make a good alternative. This - save answer to captcha in variable. For example:

>KOD]

after you can use this variable:

KOD

But, maybe additional in the development process we will do, as you ask, this is the same excellent method and we only for that such an opportunity was.

At the current time with the answer CAPTCHA you cannot interact.

We know about this situation and in the coming week, I think we will already release an update that allows doing this.

If there are other questions, wishes, be sure to write!

Chyba napisano było dokładnie : 

We know about this situation and in the coming week, I think we will already release an update that allows doing this.

Nawet translator mówi :Wiemy o tej sytuacji i w nadchodzącym tygodniu myślę, że wydamy już aktualizację, która pozwala na to.

A y napisałeś piszą otwarcie że na razie nie zamierzają tego poprawiać

I "kibice" od razu lajkują Twój post bo przecież to "prawda"...

Właśnie taka sytuacja.

Teraz ja myślę to jest wyjaśnione po tym upubliczniono odpowiedz admina i każdy może sobie porównać z tym co napisałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności