Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, karolex napisał:

ile już pkt zostało przeznaczone na wszystkie linki

Tą informację masz w prawym górnym rogu. "Linki" i liczba na czerwonym tle. Chyba że Cię źle zrozumiałem i nie o to Ci chodzi?

Edytowane przez Młynek
  • Like 1

Tak, to się z czasem aktualizuje. Ale rzeczywiście brakuje zestawienia punktów przy zdefiniowanych linkach.

Czy sprawdzanie indeksacji nie zawiesiło się znowu, zanim na dobre ruszyło? A może po prostu jest taka długa kolejka? Mam sporo podstron, które niby nie są w indeksie, a tak naprawdę są, i chciałbym żeby system to sprawdził. A niektóre podstrony były sprawdzane ostatni raz 27-28 września.

@okazwłoka Wysłałem Ci wczoraj PW, nie wiem czy miałeś okazję przeczytać?

Nie zacięło się, po prostu trochę tego teraz do sprawdzenia jest i potrwa to nieco dłużej.

Nie mam od Ciebie wiadomości na PW :(

-W wykazie przydzielonych linków ewidentnie brakuje opcji pokaż na stronie 10, 100, 1000 wyników. Teraz jeszcze jest mało domen, a i tak, żeby przejżeć 150 linków trzeba 10 podstron paginacji przejść, a co jak będzie ich 1000?

-System szybko przydziela linki za co plus, a jeszcze większy plus za opcję przydzielaj w obrębie grupy na unikalnych domenach.

-Sprawdzanie indeksacji podstron można by przyśpieszyć, teraz przy 220 domenach trwa dłużej niż 24h od dodania.

-Do rozważenia dorobienie opcji przydzielaj tylko na głównych stronach, linki na głównych są drogie (nawet 400 pkt) ale jak ktoś chce na samych głównych i ma dużo pkt to czemu mu tego nie umożliwić?

• Like 1

Jestem po pierwszych testach systemu i jestem pozytywnie zaskoczony, od strony wydawcy wygląda dużo to lepiej niż obecnie w innym SWL, jasne zasady przydziału pkt, wiadomo co za ile punktów.
Punkty od razu do wykorzystania na linkowanie lub sprzedaż. Odejście od ocen strony to też dobre rozwiązanie, to nie konkurs miss to swl, linki z domeny mają rankować, a to czy będzie na szablonie premium czy na zwykłym darmowym nie robi różnicy. Strona musi spełniać podstawowe kryteria przyjęcia.

Postawienie na parametry majestica uważam za strzał w 10 i skorzystają na tym linkujący, bo ich linki nie trafią na niepodlinkowane strony, na które robot zagląda raz na parę miesięcy.

Jedna rzecz która mnie bardzo irytuje i do której mogę się obecnie przyczepić to import podstron, jak ktoś nie używa Wordpressa, ma nieciekawie. Do WP na szczęście jest program, ale też nie pobiera on tagów dla stron, tylko dla wpisów. Strona na WP nie może mieć tagów.

Podsumowując jeśli ktoś lubi spokój, wie za co dostaje się punkty to miejsce dla niego. Przed autorem systemu jeszcze wiele pracy, ale jest na dobrej drodze.

PS: OKA pomyśl o jakieś większej promocji systemu, aby więcej wydawców dodało swoje zasoby do systemu, jakiś konkurs z nagrodami czy coś w tym stylu, tak aby do końca roku było minimum 2000 domen było w systemie.

Edytowane przez marcin777

@bori79 - tu pomoże tylko informacja o którą domenę chodzi (może być PW lub na mail).

@karolex - dzięki za zaangażowanie, wszystko będzie wprowadzone, w następnym tygodniu pojawią się już pierwsze opcje ułatwiające zarządzanie stronami/linkami.

@marcin777 - dzięki za opinię. Obecnie jest promocja do końca października - obniżenie prowizji. Do końca września obniżenie było  o 3 procent, a teraz do końca października walczymy o obniżenie o kolejne 3%. A od listopada też będą promocje, tyle że już w postaci kredytów (którymi w systemie płaci się między innymi za przelewy).