Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Powinno być dużo dużo szybciej, zatrzymało się sprawdzanie zaindeksowania i stąd był problem. Teraz powinno wszystko wrócić do normy.

Wolne domeny są, na razie działa to półautomatycznie, napiszę do tego full automat żebym nie musiał o tym pamiętać i klikać codziennie kilka razy.

Tutaj znajduje się oddzielny temat gdzie można zgłaszać propozycje rozwoju systemu 

Forum jest trochę ukryte, trzeba w górnej zakładce PiO kliknąć "Kluby", następnie (na razie jedyny klub, ale może kiedyś będzie więcej) "Klub Seo Solutions"

Na tym drugim forum jest info o tym eksporcie podstron, jest to w planach

Dodam informację o klubie w panelu linktak.pl, zaprosiłem tam osoby udzielające się w tym temacie, ale dodam jeszcze info żeby wszyscy użytkownicy systemu mieli świadomość istnienai takiego forum.

No i dziś albo jutro powstanie forum dla największych wydawców i dla największych reklamodawców, bo ich głos jest bardzo ważny.

• Like 2

Brak informacji albo nie mogę znaleźć za co ujemne punkty. Strona Rank=3. Naliczane punkty 10. Prawdopodobnie powodem były nie usunięte linki z META wordpressa, jednak po usunięciu nic się w punktacji nie zmieniło.

Druga strona nie policzyło RANK i pokzuje 0 mimo że ma RANK=3

strony 293 i 284

ps. to za każdym razem jak skasuję stronę muszę pisać żeby ją dodać drugi raz? biorąc pod uwagę że czasem zapomni się o www itd. itp. to dość uciążliwe może być

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Tak, trzeba pisać. Zaraz sprawdzę co z tymi stronami. Może problem z linkami wychodzącymi jest.

Edit. Sprawdziłem: 184 - trzeba było poczekać na przeliczenie przez system, wcześniej było 8 linków wychodzących, teraz jest jeden link. Także tu ok.

293 - trzeba dodać z www. Zmieniłem w Panelu na adres z www. Indeksuj stronę z www i zrób przekierowanie na adres z www, wtedy rank=10.

Edytowane przez okazwłoka

@okazwłoka,

właśnie dostałem mailing z całą listą osób (ich maili, logiów, ilości ujemnych punktów) w systemie linktak

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Wszyscy minusowi dostali :/

Przepraszam wszystkich za to, ale już tego nie cofnę :(

Edytowane przez okazwłoka

Ok, już sprawdzam. Wczoraj na komórce otwarłem i nie zdążyłem odpisać, a dziś zapomniałem że była ta wiadomość :)

Jak można zmienić grupę dla strony zapleczowej? Mam spis stron, każda z nich z prawej strony ma rozwijaną listę. Na liście jest "Zmień grupę" i "Usuń stronę". Wybieram zmień grupę (oczywiście wcześniej stworzyłem nową grupę), wyskakuje komunikat "Wymagane potwierdzenie", klikam OK, strona się przeładowuje ale nic się nie zmienia (nie było żadnej możliwości wyboru do jakiej grupy ma przenieść), strona nadal jest w tej grupie w której była. Także albo robię coś źle, albo coś tu nie działa ;)