Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm, dziwna sprawa, dla podstron ID 27745 i 27753 wyświetla mi komunikat "brak zdefiniowanych miejsc na linki systemowe", choć to miejsce jest (skrypt jest zainstalowany) i nawet tam linki się wyświetlają.

I druga sprawa (pomijając że powyższa sprawa to raczej fałszywy alarm), to na spisie wszystkich stron zapleczowych przy tej stronie mam taki widok:

p8ki5crq.png

Choć moim zdaniem te dwie podstrony powinny być na czerwono, bo inaczej nie ma szans ich znaleźć gdyby był z nimi faktycznie problem.

Te dwie powyższe podstrony znalazłem zupełnie przez przypadek, nie wiem czy ten błąd pojawia się częściej.

Już tłumaczę:

- ogólnie jest tak, że błąd może wystąpić na stronie z różnych powodów, jeśli niedomaga, to dostaje warning - nic się nie dzieje. Ale gdy zostanie sprawdzona drugi, trzeci raz i dalej będzie problem, to wtedy jej status dopiero zostanie zmieniony i punkty za nią zostaną wyzerowane.

Tak, brakuje opcji listy podstron, na których system napotkał problem :) Dorobię.

Edit. Dorobiłem :)

Edytowane przez okazwłoka
  • Like 1

Jak stopniowe usuwane linków powinno działać? Mam 100 linków, które chciałbym, by zostały usunięte, po 3 na dobę.  Dałem początkowo tylko -3 w ilości przydzieleń na dobę i nic. Po dwóch dniach (wczoraj) zmieniłem też docelową ilość linków na 0, ale nic to nie dało (chyba, że dopiero da jeszcze później dzisiaj?).

Dobrze robię?

Sam nawet nie pamietam jak to dziala. Ustawiasz docelowo zero i dziennie chyba dodatnia wartosc. Ale to musze sprawdzic hak bede mial dostep do kompa jutro. 

Z tym kalendarzem nie glupie ale pewnie troche zabawy z ttm bedzie od strony kodowania. Zapisze to do zribienia.

W module linkowania jest "Data przydzielenia" - czy to działa? Ja mam wszędzie 01-01-1970 01:00:00. Na początku myślałem że się musi "przeliczyć", ale to już tak trwa dość długo i nie wiem czy to działa ale jeszcze trzeba poczekać na aktualizację danych czy nie działa w ogóle?

35 minut temu, Młynek napisał:

W module linkowania jest "Data przydzielenia" - czy to działa? Ja mam wszędzie 01-01-1970 01:00:00. Na początku myślałem że się musi "przeliczyć", ale to już tak trwa dość długo i nie wiem czy to działa ale jeszcze trzeba poczekać na aktualizację danych czy nie działa w ogóle?

Nie działa wogóle

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Dnia ‎08‎.‎12‎.‎2017 o 18:49, okazwłoka napisał:

Z tym kalendarzem nie glupie ale pewnie troche zabawy z ttm bedzie od strony kodowania. Zapisze to do zribienia.

Przy tworzeniu transferów jest wybór dnia z kalendarza, więc może nie będzie aż tak dużo roboty aby to wstawić też przy przedłużaniu.

Data przydzielenia powinna działać do nowo przydzielanych linków, wcześniej ta informacja nie była zapisywana.

4 grudnia było   : Ilość punktów transferowanych: 610 000

Po tygodniu jest: Ilość punktów transferowanych: 680 000

Czyli na razie w systemie dziennie przybywa 10 tysięcy punktów transferowych, w skali miesiąca będzie to 300 tysięcy punktów. Jest o co powalczyć ze strony wydawców.

U mnie coś nie trybi #67 (#1306 podstrona) - na stronie głównej wyświetlają się linki ale w systemie pokazuje brak połączenia ze skryptem.

Wszystkie podstrony łącznie z główną wyświetlają się bez www. Natomiast na liście /moje strony/ figuruje ona z www i myślę że ma przez to gorszy rank.  Czy da się to jakoś zmienić?

@Hauron - ma być bez www? To tylko warningi, czasem tak jest że jest jakiś błąd z połączeniem, ale nie ma się co martwić jeśli wszystko jest ok ze stroną. Następnym razem pewnie nie będzie problemu z połączeniem i warning zniknie.

@ttah - jeszcze to dzisiaj zweryfikuję.