Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, okazwłoka napisał:

@Hauron - ma być bez www? To tylko warningi, czasem tak jest że jest jakiś błąd z połączeniem, ale nie ma się co martwić jeśli wszystko jest ok ze stroną. Następnym razem pewnie nie będzie problemu z połączeniem i warning zniknie.

Tak bez www.

Trochę mnie martwi, bo nie dostaje za stronę główną pkt teraz ;) 

Z moich obserwacji od 1 (na podstronie „słabego” serwisu) do 367 punktów (strona główna z rank 10).
Średnio wychodzi na oko niskie kilkadziesiąt punktów za link na podstronie, ale to też zależy od parametrów, jakie ustalisz przy wyborze podstron, na których linki mają się pojawiać.

Chyba nie ma takiego info na stronie, ale można to samemu to obliczyć w kalkulatorze (system nie ma punktów z powietrza, więc wszystkie punkty mają odzwierciedlenie w miejscach na linki, koszt linka: punkty za podstronę / 3).

• Like 1

nie ma bezpośrednio, wiele czynników na to przypada.
Jeśli np za stronę wydawca dostaje 60 pkt to 1 link wychodzący kosztuje 20pkt, jeśli wydawca dostaje za podstronę 10pkt to 1 link kosztuje 3,33pkt :)

Wszystko zależy od tego jak podlinkowana jest strona i od ilości treści na konkretnej podstronie, z której linkujesz do swojej strony.

• Like 1

Brakuje mi możliwości podstawowego (dla mnie) anchora czyli https://nazwadomeny.pl czy https://nazwadomeny.pl, wycina ":".

No i zarządzanie linkami to jakaś masakra - kliknięcie powinno przenosić do edycji a nie muszę wybrać z listy i jeszcze potwierdzić... usunięcie to jeszcze OK ale edycja? Po co klikam w linka?

Brak edycji grupowej.

Brak edycji i następnie skopiowania linka na nowy.

Kopię dalej ;) i trzymam kciuki za powodzenie!

• Like 1
dymna.jpg

Potwierdzam :) Mamy sygnały od większych wydawców i są naprawdę zainteresowani stawianiem zaplecza, bo widzą w tym spory potencjał.

Ogólnie już delikatnie reklamujemy system na społecznościówkach, w styczniu pójdzie mailing do użytkowników PiO (o ile znajdzie się termin).

Linkujący raczej rzadko się wyłaniają na forum i mało głosów o potrzebnej im funkcjonalności - zachęcam do zgłaszania.

Nie ma jeszcze takich informacji udostępnianych. W jakim celu chciałbyś je wykorzystywać? Bo będzie tak, że dla tagów "potrzebujących" będzie lista i przy tworzeniu takich podstron będą bonusy. Myślę, że to w styczniu uda się zrealizować.

A ja mam takie pytanie dlaczego na serwisie 822 mam taki komunikat "linki nie rozłożone w szablonie" choć przed akceptacją zostało to poprawione i serwis jest zaakceptowany ale informacja dalej jest ?

? i dodane teraz podstrony "zaakceptowane" linki poprawnie rozmieszczone natomiast strona główna dalej   "linki nie rozłożone w szablonie" i punkty nie są naliczane ???

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Trzeba by popracować nad powiadomieniami mailowymi (różnymi; wiem że część już jest i działa, ale jeszcze kilku istotnych brakuje). Wczoraj późnym wieczorem na jednym z moich VPS'ów wysypał się MySQL. Statlink mi tuż po północy wysłał maila że jest problem z moją stroną. Natomiast w LinkTaku mimo że system wyłapał kilka niedziałających stron (w panelu zaznaczone jako "Link Err.") to nie dostałem żadnego maila że jest problem. No i gdyby nie ten mail ze Statlinka, to bym nie zaczął sprawdzać w czym rzecz, nie zresetował VPS'a itd. i możliwe że strony by leżały przez święta. Także w takich wypadkach, gdy system wyłapie błąd "krytyczny" (a widać że samo wyłapywanie błędów idzie mu sprawnie, bo w panelu wyłapał wszystkie strony które leżały) musi być mail.

• Like 1