Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie sprawdzam całość czy wszystko działa jak należy.

Tagi wykluczające zostaną dodane.

Ze względów technicznych nie będzie możliwości podawania większej ilości URL w jednym linku. Ale będzie już za niedługo wprowadzona opcja rzadkiego linkowania (np. raz na tydzień) - wtedy rozbicie na podstrony nie będzie nikomu straszne (+ poprawka kopiowania linka).

Dokładnie coś jest nie tak ?

Podstrony dodane 20-01-2018 21:17:4 i zaakceptowane dalej stoją i czekają na wyliczenie punktacji i tym samym pewnie niedostępne do umieszczania linków.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Punkty są wyliczane w momencie przypisania pierwszego linka. Jeśli uważasz, że coś jest nie tak daj znać choćby z jednym ID podstrony.

16 minut temu, okazwłoka napisał:

Punkty są wyliczane w momencie przypisania pierwszego linka. Jeśli uważasz, że coś jest nie tak daj znać choćby z jednym ID podstrony.

Okej dzięki za odpowiedź 

Pewnie przeoczyłem tą zmianę wyliczania i przydzielania punktów

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Dnia 20.08.2017 o 14:27, okazwłoka napisał:

Lekki minus na koncie (do 300 punktów) nie powoduje żadnych akcji ze strony systemu. Dopiero na większych minusach system zaczyna odliczać czas - po siedmiu dniach jeśli user nie wyjdzie na plus jego linki zostaną zdjęte. Jeśli nadal będzie na minusie, to wtedy system będzie usuwał przelewy, które zostały zdefiniowane na więcej niż 30 dni. W systemie jest zdefiniowany "program ochrony przelewów" - przelewy trwające maksymalnie 30 dni nie zostaną przerwane nawet w przypadku, gdy wydawcy braknie punktów.

Pytanie mam, czy powyższe jest aktualne? Po aktualizacji ranku wpadłem na lekki minus i nie wiem, czy szybko robić nowe strony, kupić linki czy spokojnie przeczekać :)

@up jeśli masz wynajęte pkt to musisz liczyć się z faktem, że nie dasz rady ich odnowić, jeśli masz pkt na własny użytek to po 7 dniach linki zostaną zdjęte. Także jednym z lepszych wyjść jest stawianie nowych stron + linkowanie obecnych :) 

• Like 1

Dzięki Dralik. Mam teraz wynajęte, głównie mi zależy, żeby żaden transfer nie został usunięty. Dostałem maila: "Aby uniknąć automatycznego usunięcia linków i/lub przelewów wychodzących należy w przeciągu najbliższych czterech dni przywrócić na koncie dodatni stan punktów." - stąd moje obawy.

Jak mi się nie uda dozbierać punktów to się zgłoszę do Ciebie :)

Ta informacja na stronie jest błędna (zaraz poprawię), ta w mailu jest poprawna - 4 dni jest na wejście na plus (jeśli jest więcej niż 300 punktów na minusie).

Co do przelewów: przelew, który ma nie więcej niż 30 dni do końca nie zostanie usunięty, nawet jeśli wydawca wejdzie na minus. Dzięki temu chroniony jest kupujący punkty, a wydawca nawet w przypadku spadku punktów może spać spokojnie.

PS. Zmiana naliczania punktów podziałała na ceny punktów bardzo dobrze, obecnie najniższa cena jaką widzę to 7 zł netto, ale przy dużych zamówieniach. Czyli idzie to w dobrą stronę.

Edytowane przez okazwłoka