Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki za zainteresowanie linktakiem :)

Sama obecność strony w indeksie nie oznacza, że jest wg Google w porządku. Ja wolę link na unikalnym artykule niż na stronie tagu.

@okazwłoka tag to podstrona jak każda inna, po prostu w 99% stron z tagami są źle wykorzystane, więc systemowo tagi raczej nie będą dobrą opcją na umieszczenie linków.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

10 minut temu, Aleksiejs napisał:

tag to podstrona jak każda inna, po prostu w 99% stron z tagami są źle wykorzystane, więc systemowo tagi raczej nie będą dobrą opcją na umieszczenie linków.

Tutaj zgoda, strony tagowe często wyglądają "śmieciowo".

• 2 tygodnie później...

Hej. Pytanie. Jak po osiągnięciu założonego pułapu ilości lokalizacji danego linku chcę ustawić nowe parametry - koszt, częstotliwość  przydzielania itd to czy istniejące linki zachowają swoje parametry? Np dałem pierwsze linki droższe, po osiągnięciu zakładanej ilości chcę tańsze miejscówki.

@Lars to zależy czy masz w danym linku zaznaczoną opcję "Usuwaj linki jeśli strony przestaną spełniać kryteria (np. zmieni się Rank)" - jeśli tak, linki zaczną być wycofywane i podmieniane na takie po aktualnych kryteriach.

• Like 1

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Można też skorzystać z opcji kopiowania projektu i tam ustawić sobie inne parametry doboru. Wszystko zależy co chcesz osiągnąć. Opcji jest sporo i można dość precyzyjnie ustawić linkowanie.

• Like 1

• 2 miesiące temu...

Nie wiem o co chodzi, ale najlepiej po zalogowaniu się do linktaka napisz przez komunikator (lub tu na prywatną wiadomość) w czym dokładnie problem (najlepiej podając adres strony). 

• 1 rok później...

System ma już 3 lata! ZAPRASZAM do przetestowania wszystkich, którzy nie mieli okazji. 

Przez te 3 lata w systemie sporo się zmieniło - na plus :) 

• 5 miesięcy temu...

Witam

Macie jakiś problem w skrypcie z wyświetlaniem linków?

Test wyświetlania jest ok linki się wyświetlają ale już normalne nie wyświetlają się

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy