Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem filtrowanie do domen.

56255627   - kopia vanucug.net

5629 - ta pewnie oberwała rykoszetem, bo z nią jest ok - aktywowane.

Dodam przycisk ponownego zgłaszania podstron w takich przypadkach.

• Like 1

Oznacza, że próba połączenia ze stroną nie udała się (inny http_code niż 200).

Czasem może się tak zdarzyć, normalne. Ta strona jest aktywna, bo dopiero gdy kilka razy będzie problem z połączeniem, to strona zostanie zdezaktywowana. Jest też przycisk dla takich przypadków i jeśli jest wszystko ok, to przycisk pomoże. Alert powinien też zniknąć, gdy przy ponownej próbie łączenia wszystko będzie ok.

Edytowane przez okazwłoka

domeny z .waw.pl system nie pozwala dodawać, a w wykazie domen z "rank" takie podajesz

E: dziwna sytuacja z domeną o ID: 7328 przy info wyświetla się z jakiegoś starego przekierowania, z site normalnie

Edytowane przez Dralik

W regulaminie jest napisane, że jeśli domena jest mocna to zawsze można wcześniej się zapytać o przyjęcie. Ogólnie nie filtruję zbyt mocno tych list, to już zostawiam końcowemu użytkownikowi - niektóre z domen mogą być zarejestrowane, zdarzą się czasem regionalne - ale rank się zawsze zgadza. Trzeba tylko zwrócić uwagę czy adres jest podany z www czy bez (majestic zwraca różne wartości).

7328 - poprawione. Teraz powinno być ok.

Filtrowanie listy po domenach dodane. Dzisiaj powinny być kolejne zmiany.

Statystyki serwisu ciągle się poprawiają - jest coraz więcej domen, podstron, punktów, linków i przelewów. Czyli wszystko idzie w dobrą stronę.

@up nie wiem ile masz domen w systemie, ale ogólnie nie działa jeśli masz mniej jak 25 :)
Szkoda bo trochę za wcześnie zostało wprowadzone ograniczenie i będę musiał szukać na własną rękę domen ale cóż życie ;-) 

tak jak pisze @noupe to jest dostępne od 25 podstron, czyli praktycznie dla każdego. Coś się po prostu wysypało, więc @Dralik nie musisz się bać, mam nadzieję że jutro rano Oka to ogarnie.

Co do tego że na tej liście większość ma site=0 to nie wiem, bo widziałem listę kilka dni temu jak wystartowała, ale nie sprawdzałem jeszcze poszczególnych domen. 

Nie, po prostu skrypt wyszukujący domeny się zablokował. Sam się zastanawiałem, czy jest on używany. Teraz widzę, że jest :)

Ogólnie często site=0, warto na to zwracać uwagę, ale site=0 nie jest jednoznaczne z banem. Ja sam patrzę na linki, jak nie ma badziewia to śmiało można brać.

A 25 podstron będzie obowiązywało po wyjściu z beta, czyli jeszcze sporo czasu.

ID 84 - pokazuje prawidłowo, sprawdzany jest adres:

https://domena.pl

A nie:

domena.pl

Jeśli strona jest wprowadzona jest z www, to wtedy sprawdzany jest:

https://www.domena.pl

Na Twojej domenie są subdomeny i to one mają TF, a nie domena podpięta pod system.

ID 87 - skorzystaj z przycisku ponownego sprawdzenia onsite dla podstrony (akurat strony głównej) - system oznaczył brak linków (pewnie były jakieś problemy z dostępem) - po użyciu przycisku powinno prawidłowo punktację przywrócić.

ID 174 - tu mamy 10 linków wychodzących oznaczonych przez system. W rzeczywistości nie ma żadnych - sprawdzam to.

EDIT. 174 - to jużrozwiązany problem, niektóre linki na stronie są poprzedzone spacją i właśnie te linki oznaczało jako wychodzące. Poprawione.

jeśli chodzi o sprawdzanie wieku domeny, to system działa nieprawidłowo

E: Zwróć uwagę na transfery, np teraz miałem sytuacje, klient chce x punktów później za 15 min odwidziało się mu coś i chce jeszcze dodatkowe y pkt i teraz usuwam transfer żeby zrobić 1 transfer na większej ilości. Jaki mamy problem ? Otóż usunięte pkt zginęły z panelu i robię y pkt a te x sobie wisi w powietrzu i na końcu tak czy inaczej muszę wykonać 2 transfery w przeciągu godziny - 2 dla jednego klienta.

Edytowane przez Dralik

Tak, wiek domeny zauważyłem, że ma problemy. Niektóre z moich mają 47 lat :)

Punkty z transferu nie zginęły, one przy przeliczaniu punktów oczywiście wrócą. Poprawię te transfery, bo faktycznie jest to mało wygodne.