Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie. Poza tym system regularnie sprawdza zaindeksowanie podstron (i oczywiście strony głównej również), i jak nie ma czegoś w indeksie, to sprawdza ponownie i jak wtedy nadal jej nie ma to jest zawieszana. Ale taki cykl sprawdzania trwa około 7-10 dni z tego co zaobserwowałem. Więc może być tak, że ręcznie udało Ci się namierzyć jakąś stronę której nie ma w indeksie, ale system będzie ją weryfikował za 2-3 dni i wtedy ją zawiesi.

Do tego to co pisał @jimmi - poprzez awarię OVH spora część Internetu oberwała, i ewentualne problemy mogą wynikać właśnie z tego.

18 minut temu, jimmi napisał:

Poczekaj trochę jak wszystko wstanie w ovh, bo może domeny były aktywne przed ogólnym padem

Wysłane z telefonu

nie nie domena była nie aktywna z powodu braku wyświetlania linków, naprawiłem to i wysłałem do akceptacji a tu nagle bez zaakceptowania domeny pojawił się link na aktywnej stronie bez zaakceptowania domeny i jedynym wyjściem pozbycia się linku ze strony głównej było usunięcie domeny.i plików instalacyjnych.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

18 minut temu, jimmi napisał:

Czyli system rozdal linki, to dobrze. Akceptacja pewnie by była za chwilę

Wysłane z telefonu

Jak może być zamieszczony link bez akceptacji znaczy przed akceptacją domeny? chyba coś jednak nie tak jest z systemem.

Do tego próbowałem dodać podstrony bo uznałem że domena jest aktywna i tu zonk komunikat nie znaleziono domeny na koncie użytkownika?

Edytowane przez krzysiekmat
dodatkowe informacje

@krzysiekmat  - nie wiem czy Cię dobrze rozumiem, ale jeśli kumam, to odpowiedź jest taka:

To, że na stronie głównej był problem z wyświetlaniem linków, to wcale nie znaczy że na innych podstronach też jest ten problem. Poza tym jak wiesz, system jest w wersji beta i nie widzę problemu w zgłoszeniu z dokładnymi informacjami co i jak - błędy są jeszcze możliwe tu i tam.

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

27 minut temu, okazwłoka napisał:

@krzysiekmat  - nie wiem czy Cię dobrze rozumiem, ale jeśli kumam, to odpowiedź jest taka:

To, że na stronie głównej był problem z wyświetlaniem linków, to wcale nie znaczy że na innych podstronach też jest ten problem. Poza tym jak wiesz, system jest w wersji beta i nie widzę problemu w zgłoszeniu z dokładnymi informacjami co i jak - błędy są jeszcze możliwe tu i tam.

Ale tu chodzi o stronę główną nie o podstrony, nie było możliwości dodać podstron bo taka domena według informacji przy chęci dodania podstron była? ( taka domena nie istnieje na koncie użytkownika)  i wiem że to beta dlatego to piszę

I przydała by się informacja o karencji znaczy o możliwości ponownego dodania domeny po jej uprzednim usunięciu

info

Już wiem jak to było, omyłkowo zatwierdziłem Twoją stronę i w tym momencie musiał być przydzielony link. Daj znać jak już będzie wyświetlanie linków dobrze podpięte, wtedy przywrócę stronę :)

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

13 minut temu, okazwłoka napisał:

Już wiem jak to było, omyłkowo zatwierdziłem Twoją stronę i w tym momencie musiał być przydzielony link. Daj znać jak już będzie wyświetlanie linków dobrze podpięte, wtedy przywrócę stronę :)

niestety strona usunięta i niema możliwości dodać ponownie bo jest info że istnieje w systemie

1 godzinę temu, okazwłoka napisał:

Dałem jej status do moderacji.

tylko ale ja muszę teraz ponownie zainstalować kod, postaram się zobaczymy

niestety po zainstalowaniu kodu widzę że kod sie nie wyświetla jak usunełem stronę a było dobrze wcześniej, poprostu domena musi być usunięta całkowicie z systemu inaczej się nie da

2 godziny temu, okazwłoka napisał:

Uwierz mi, że to nie ma znaczenia, czy strona jest podpięta czy nie. Ale usunąłem.

Chyba jednak ma znaczenie dlatego że przed usunięciem domeny usunąłem stronę na której był wyświetlany link czyli stronę główną, a następnie domenę teraz jest okej.

A czy powinno być tak, że linki z tej samej domeny wstawiane są na jednej domenie tylko innych podstronach?

Nie powinno być jakieś blokady że jednej z link z domeny może znajdować się na jednej domenie lub jej podstronie?

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo