Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Będą opcje dla powiadomień.

U mnie też usunięte domeny wrzuciło z powrotem do panelu. Któreś z zadań nie omija sprawdzania usuniętych, dzisiaj będę szukał.

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj system przebił 800 sztuk aktywnych domen w systemie. Idziemy cały czas do przodu - dziękuję wydawcom jak i reklamodawcom za korzystanie z serwisu - nad systemem trwają cały czas prace w celu polepszenia funkcjonalności i skuteczności.

W ostatnim czasie zaszło kilka zmian, są one zapowiadane i ogłaszane w temacie:

To nie system krzyczy o takie linki, to użytkownicy chcą linkować z takimi linkami z Twojej strony. Po prostu wybrali kategorie dla swoich linków w których mieści się ta strona.

@Hauron nie każdy jest obłąkany i widzi w swoim świecie tylko "tematyczność", która tak naprawdę nie istnieje i linkuje z każdej możliwej strony, a im bardziej zróżnicowane źródło tym lepiej :)

To jeszcze zakaz handlu w niedziele nie obowiązuje? ;)

Wczoraj cały dzień w górach, a jak wróciłem byłem zbyt padnięty żeby sprawdzić usługi :D

Muszę w końcu wprowadzić monitoring serwerów z powiadamianiem SMS.

Przepraszam wszystkich za problemy... system już działa. Dołożyłem trochę RAM, powinno teraz lepiej chodzić (choć nie zauważyłem zamulania panelu jeszcze).

Edytowane przez okazwłoka

Dziś przekroczona została granica 900 podpiętych aktywnych domen! System cały czas się rozwija, zapraszam niezdecydowanych do wypróbowania serwisu,

• Like 1

Szybkie pytanie, czy możliwe jest dodawanie urli również kilku w jednym polu tak jak anchorów do losowania? Czasami przydałoby się to gdy np chcemy porozrzucać trochę linków o tych samych kryteriach i na główną i na podstrony zamiast tworzyć do tego celu osobny link.

• Like 1

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy