Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Domeny zagraniczne już są (zgodnie z regulaminem, w ograniczonym stopniu można dodawać domeny: it, de, es, be, tn, uk, co.uk, me.uk, org.uk, ch, fr, li, at, cz, dk, nl, pm, pt, re, tf, wf, yt, ca, us, asia, mobi, ng, za, br, co, mx, in, io, fi, hu, ie, no, ru, se, su, au, cc, nu, nz, tv, club, xyz, net.in, com.ng, natomiast w sposób nieograniczony można dodawać strony w domenach: pl, aid.pl, agro.pl, atm.pl, auto.pl, biz.pl, com.pl, edu.pl, gmina.pl, gsm.pl, info.pl, mail.pl, media.pl, mil.pl, net.pl, nieruchomosci.pl, nom.pl, org.pl, pc.pl, powiat.pl, priv.pl, realestate.pl, rel.pl, shop.pl, sklep.pl, sos.pl, szkola.pl, targi.pl, tm.pl, tourism.pl, travel.pl, turystyka.pl, eu, com, org, net, edu, biz, info, net, pro, me, pw).

Natomiast jeśli chodzi Ci o serwisy w innym języku niż PL, to @okazwłoka w którymś temacie pisał, że na razie nie ma takich planów.

Linktaka nie da się łatwo porównać do Stalinka (też na początku próbowałem to robić, jednak już jakiś czas temu doszedłem do wniosku że to nie ma sensu). To są różne systemy, oparte o różne założenia, posiadająca różne opcje itd. Powtórzę się, ale: porównywanie ich nie ma większego sensu. Jeśli jednak chodzi o wydajność punktową/ cenę linków itp. to zacytuję oficjalną stronę: "Średni koszt linka 25 pkt. (od 1 do 400 pkt.)". Po informacje co ma wpływ na koszt linka odsyłam na oficjalną stronę, bo czynników jest kilka, w skrócie powiem, że: Majestic (TF, CF, RD), Web.Archive.org, długośź tekstów i ilość linków wychodzących.

• Like 2

Można napisać, że już w tym momencie linktak.pl odgrywa ważną rolę wśród systemów i faktycznie dywersyfikuje nasze SEO w dość dużym stopniu.

Co ważne, system rozwija się naturalnie, budowany jest przez niezależnych wydawców, dzięki temu jest stabilny, bo mocno zróżnicowany i nie uzależniony od jednego wydawcy.

System za jakiś czas może stać się największym na polskim SEO, choć droga jeszcze długa i niełatwa :) 

• Like 2

Black Friday 2024

W topx.pl nawet 50% taniej! - codziennie nowe promo!

Też mam na o2 i doszło.

Ok, dzięki za informację dot. gmaila.

PS. Mamy już prawi 1200 domen w systemie.

Ostatnio było kilka problemów w związku z przejściem systemu z RD mierzonego zakresami na przejście na dokładną ilość RD. Niektóre domeny w wyniku błędu miały wyzerowane parametry i RANK=0, sytuacja jest raczej opanowana.

Black Friday 2024

API jest w planach, choć jeszcze nawet nie zacząłem go pisać :) Sporo rzeczy do zrobienia, ale API to konieczność. O czasie wprowadzenia nie wspominam, siądę do tego tak szybko jak to będzie możliwe.

Black Friday 2024