Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli treść zgłoszonej podstrony jest zmieniona, to trzeba przygotować plik eksportu i wysłać na seosolutions @ i4a pl - system nie zczytuje sam treści.

A jeśli została utworzona nowa podstrona, to trzeba zgłosić ją standardowo przez formularz importu.

System sam Ci tej treści nie zliczy, bo o ile dodawałeś już jakieś podstrony do systemu, to wiesz, że musisz dodać je ręcznie podając m.in. treść całego artykułu (podobno system regularnie sprawdza, czy teksty na stronach nie zostały podmienione). Czyli inaczej mówiąc - system sam nie pobiera treści ze strony, nie sczytuje ich i nie obrabia - trzeba to zrobić ręcznie.

Natomiast nie wiem jak wygląda (i czy w ogóle się da/ czy zostało to przewidziane) kwestia aktualizacji już dodanej podstrony; nigdy tego nie robiłem.

• Like 1

1. Treść główna strony, czyli jeśli są komentarze to też można je dołączyć. Ale nie jakieś sidebary powtarzające się itp.

2. Liczy się poziom podlinkowania, SWL to nie konkurs piękności. Nie mamy stron o niskiej jakości. Strony lepszej jakości są od początku premiowane lepszą oceną - ale mówimy  o jakości SEO. Nie bawmy się w jakieś gwiazdeczki, to nie przedszkole ani hotel. Link daje kopa - strona jest premiowana lepszą oceną.

• Like 1

Godzinę temu, Sumsalabim napisał:

polityka statlinka który ocenia domeny pod kątem wizualnym

to co Tobie się podoba wizualnie nie koniecznie będzie podobać się mi i jak w tej sytuacji chcesz rozwiązać gwiazdkowanie ?
Ja dam Ci 1 gwiazdkę, a Ty będziesz uważał, że powinieneś dostać ich 5.
Tak jak okazwłoka napisał to są strony, które mają kopać,  a nie wyglądać kolorowo.

witam

na stronie 822 mam komunikat Błąd http ja nie widzę problemu linki wyświetlane są poprawnie ?

natomiast na stronie 575 komunikat brak połączenia ze skryptem linktak linki wyświetlane są poprawnie ?

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

To się bardzo często zdarza (oba te błędy u mnie są wielokrotnie). Poczekaj 24-48h i zazwyczaj znikną same. Albo strona miała chwilowa zawiechę w czasie sprawdzania, albo "robot sprawdzający" (jakoś tak z obserwacji coraz bardziej obstawiam robota).

8 godzin temu, Młynek napisał:

To się bardzo często zdarza (oba te błędy u mnie są wielokrotnie). Poczekaj 24-48h i zazwyczaj znikną same. Albo strona miała chwilowa zawiechę w czasie sprawdzania, albo "robot sprawdzający" (jakoś tak z obserwacji coraz bardziej obstawiam robota).

Tak tylko ja mam już tak 3 dni ?

12 godzin temu, okazwłoka napisał:

Strony wyglądają ok, zniknie samo.

Nie zniknie samo a dziś to już 3 dzień tak jest i zaczeło mi wołać o brak pkt. !!!!

@krzysiekmat  - obie strony mają status aktywnych stron i nie ma warningów - może chodzi Ci o jakieś konkretne podstrony?

@Sumsalabim - sprawdzenie 100 podstron dla systemu to bardzo dużo zadań do wykonania - sprawdzenie zaindeksowania, sprawdzenie parametrów, sprawdzenie implementacji skryptu, ręczna moderacja - to wszystko kosztuje czas i pieniądz. Poza tym usuwane są linki z podstron. Stąd taki limit, który pamięta ile strona miała podpinanych podstron - gdyby tego nie było to byłaby spora rotacja, a system miałby o wiele więcej pracy niż potrzeba.

Oczywiście rozumiem to, że mogłeś o tym nie wiedzieć - dlatego podaj id strony, zmienię jej limit :)

PS. Dzisiaj mnie nie będzie praktycznie cały dzień, odpiszę na wszystkie sprawy najpóźniej jutro.

PS2. Zostały rozesłane informacje do tych, którzy mają spalone domeny - nie ma tego wiele. Na podmianę są 2 tygodnie. Ja ostatecznie też miałem jedną stronę do odmiany i już ją podmieniłem - bezboleśnie :)

Dzisiaj też usuwanie linków do kawki? ;) 

Dodam opcję, żeby usuwane linki od razu dodawało do czarnej listy.

• Like 1

Fajnie jakbyście ograniczali dodawanie domen które stoją na IP które jest tak "obłożone" https://viewdns.info/reverseip/?host=144.76.174.145&t=1 może przez premiowanie IP które nie są "obłożone".

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl