Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy sprawdzanie parametrów w Majesticu działa poprawnie? Np. domena ID 1562, według Linktaka TF=0, a sprawdzam ręcznie w Majesticu i TF=16 dla url'a. Mała szansa że TF podskoczył wczoraj i system nie zdążył zareagować, bo nawet z wykresu w Majesticu wychodzi że od miesiąca nie doszły nowe linki.

Mam domenę typu www.przyklad.pl i chciałbym, aby w majestic seo sprawdzane były linki jako subdomena a nie jako domena główna. Czy jest taka możliwość? W ustawieniach dla strony dodano nową opcję, ale tylko "bez www":

Sprawdzaj bez protokołu (domena bez www) - w obrębie całej domeny należy ustawić przekierowania 301 z nieistniejących adresów (subdomeny,katalogi,pliki, zarówno dla http jak i https) na stronę główną

Tak licznik dotyczy dodanych w sumie, a nie istniejących obecnie. Chodzi o to, żeby wydawcy nie zalewali systemu wpisami tylko po to, żeby coś się prześliznęło, a jak się nie uda to dodam kolejne lub te same kolejny raz  w nadziei, że coś przejdzie jak nie za pierwszym razem, to za entym.

Ostatnio system  błędnie pobierał parametry z majestica, ale już powinno się wszystko ładnie wyrównywać. Zawsze można zgłosić ID strony do przeliczenia jeśli ktoś jest poszkodowany.

Niestety nie będzie na razie wprowadzonej możliwości definiowania majestic po całej subdomenie www - ze względów technicznych.

Edytowane przez okazwłoka

10 godzin temu, okazwłoka napisał:

Tak licznik dotyczy dodanych w sumie, a nie istniejących obecnie. Chodzi o to, żeby wydawcy nie zalewali systemu wpisami tylko po to, żeby coś się prześliznęło, a jak się nie uda to dodam kolejne lub te same kolejny raz  w nadziei, że coś przejdzie jak nie za pierwszym razem, to za entym.

Tak tylko w sumie miałem 300 stron przyjętych na tej domenie i chciałem uporządkować strony najlepsze to teraz mam tylko 30 aktywnych 

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

@Delta - mógłbyś podesłać zrzut ekranu?

@krzysiekmat - jeśli uporządkowanie polegało na usunięciu stron i dodaniu ponownie innych/tych samych, to błąd - właśnie przeciw takim działaniom jest system. Podaj ID strony, drogą wyjątku wyrównam limit.