Skocz do zawartości

[NOWOŚĆ] LinkTak.pl - statyczny SWL

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, ta informacja jest podana w dośc mocnym zaokrągleniu (w sumie na niekorzyść systemu), nie ma w systemie droższego linka niż 367 punktów.

@okazwłoka czy masz w planach wprowadzenie funkcjonalności dzięki, której będzie można publikować linki tylko na stronach głównych? W chwili obecnej jest tylko opcja z dodatkową możliwością, gdzie ma oprócz podstron zamieszczać na stronach głównych z tego co widzę.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Tak, mam w planach wprowadzenie takiej opcji, dzięki temu będzie możliwość uzyskania dokładnie takiej ilości linków ze stron głównych jaką się zakłada (przez oddzielenia projektu na strony główne i podstrony).

• Like 2

@okazwłoka czy przy okazji wprowadzania funkcji linkowania tylko ze stron głównych jest szansa na dodanie funkcjonalności min. liczby punktów za link?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

28 minut temu, okazwłoka napisał:

Jak możesz podaj przykładową stronę, kilka podstron. Wtedy będzie łatwiej sprawdzić.

822 i wszystkie podstrony

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Wykryte zostały następujące błędy:
Taki użytkownik nie istnieje ????

Niestety nie udało się wysłać maila z instrukcjami! You must provide at least one recipient email address.

Czy mam usuwać kody ze stron bo info o skasowaniu ani zbanowaniu konta nie było ???

Edytowane przez krzysiekmat

Z takimi rzeczami raczej na priv się pisze :) Podaj więcej info, bo nie wiem co zrobiłeś. Bana jeszcze nie dostałeś :D

7 godzin temu, okazwłoka napisał:

Z takimi rzeczami raczej na priv się pisze :) Podaj więcej info, bo nie wiem co zrobiłeś. Bana jeszcze nie dostałeś :D

Po prostu system przestał działać nie można było się zalogować ani odzyskać hasła i co ciekawsze wykasowane zostały wszystkie wcześniej wykupione linki. Dopiero wczoraj i dzisiaj system uzupełnił wszystko.

Ale jest jeszcze jeden problem mam w systemie domenę 575 lub 17 bo nie wiem który numer podać i wszystko jest okej z nią zaakceptowana umieszczone są 3 linki na niej mowa o stronie głównej jest w indeksie google znaczy wszystko jest okej tylko jest 1 problem bo niema punktów ??? 

Edytowane przez krzysiekmat

Jesteśmy na priv , jak już będzie coś wiadomo dam znać tu.

PS,

Dziś mija pełny rok od założenia tematu i powiedzmy oficjalnego startu systemu.

Dzięki zaufaniu użytkowników (wydawców jak i reklamodawców) dość szybko ugryźliśmy spory kawałek tortu z krajowego SWLa.

Już w pierwszym roku trzeba było podjąć kilka niepopularnych zmian. Wszystkie zmiany mają na celu podniesienie jakości systemu.

Jaki był ten pierwszy rok? Świetny, ale na pewno gorszy od tego, który jest przed nami :)

• Like 3

Podziękowania należą się również Tobie @okazwłoka za stworzenie systemu i jego ciągły rozwój. Ważnym aspektem jest również szybki kontakt z Tobą i wprowadzanie sugestii użytkowników ułatwiających obsługę systemu co stawia Linktak'a znacznie powyżej konkurencji.

• 1 miesiąc temu...