Skocz do zawartości

Pytanie o Onet

tomek.l

Rekomendowane odpowiedzi

Na co teraz zwraca uwagę wyszukiwarka Onet? Od jakiegoś czasu moja strona spadła. Wyszukiwarka zachowuje się dziwnie. Moja strona co kilka dni spada o kilka stron potem idzie w górę i znowy spada. Czy ktoś wie co sie dzieje z Onetem ? Jak teraz pozycjonować tam stronę ?

https://www.republika.pl/tatry_zdjecia

Onet zwraca uwagę na meta takie jak keywords czy description, zadbaj też o odpowiednią częstotliwość keywordów w serwisie. Zaglądnij na forum narzędzia, poczytaj, pobadaj swój serwis.

Nie mogę się z tym zgodzić do końca, prosze zobaczyć pierwszą strone pod hasłem humor, nie ma ani keywords ani description, na stronie nie doszukałem się słowa humor poza linkami do innych stron.

Fajnie by było gdyby ktoś rozwinął ten wątek, jak pozycjonować onet i czy wogóle można, czy można świadomie wypozycjonować w tej wyszukiwarce?

--

Mam WIELKĄ PROŚBĘ.

ZANIM spytacie, poszperajcie w źródłach (np. na tym forum). Moreus: od polskich wyszukiwarek jest odrębny dział. Tomek.l - pytasz o podstawy, miej odrobinę szacunku dla czasu osób które tu piszą i zanim zajmiesz ich czas, przeczytaj o podstawach, na prawdę link jest na górze...

Pozdrawiam, J.

Dzieki. Ale podstawy to ja znam. Chodzi mi o to że od nie dawna coś się zmieniło. Strona mi spadła. Chodzi o to czy Onet zwraca teraz uwagę na coś innego niż <title> <meta name="description" > <meta name="keywords" > <H1 > czy linki. Wcześniej stabilnie stałem na tej samej stronie w wyszukiwarce, a teraz spadłem i skacze ze strony na stronę.

miej odrobinę szacunku dla czasu osób które tu piszą i zanim zajmiesz ich czas, przeczytaj o podstawach

To jak nie masz czasu i jestes tak baaaardzo zajety to po cholere udzielasz sie na forach ?

A moze ktos nie ma czasu szukac w archiwum i zadal konkretne pytanie i jeszli znasz odpowiedz to odpowiedz. Zajeloby ci to tyle samo czasu, co napisanei zgryzliwego posta.

To jak nie masz czasu i jestes tak baaaardzo zajety to po cholere udzielasz sie na forach?

- Bo na tym forum są osoby których wypowiedzi prezentują bardzo wysoki poziom merytoryczny, z resztą, tak jak i autorzy tych wypowiedzi. Nierzadko pisanie tutaj to czysta przyjemność.

Oczywiście, w wypadku tego posta, odpowiadam tylko po to, żeby zareagować na atak na moją osobę.

A moze ktos nie ma czasu szukac w archiwum

- Skoro nie ma czasu by kliknąć na post dwa ekrany dalej w którym ma dokładnie opisaną odpowiedź na swoje pytania, niech napisze post na "Ogłoszenia i Zlecenia" i przeznaczy na to część środków, przez których zarabianie nie ma czasu na klikanie na post dwa ekrany dalej, w którym ma dokładnie opisaną odpowiedź na swoje pytania.

Zajeloby ci to tyle samo czasu, co napisanei zgryzliwego posta.

- Otóż nie. Wytłumacz każdorazowo 10ciu laikom, odpowiadając im na pytanie: "Ejjj, co to jest teoria względności bo na jutro mam referat", albo odeślij ich do FAQ. Twój wybór.

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności