Skocz do zawartości

Konto bankowe, rejestracja firmy

det_rock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na stronie multibanku znalazłem coś takiego dotyczącego prowadzenia konta

Wymagana wpłata

Wymagamy minimalnej wpłaty na rachunek, raz na trzy miesiące, przy założeniu, że w rozliczeniu miesięcznym kwota wpłat nie będzie niższa niż 2.000 zł.

Mógłby ktoś z posiadaczy wyjaśnić o co chodzi ?

Czekam na opienie dotyczące Banku Śląskiego i BPH :P

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Kilku moich klientów korzysta ze ING Śląskiego i narzekają - tylko oni chyba głównie chodzą do banku, a nie korzystają elektronicznie.

A PKO BP jest całkiem niezły pod warunkiem konkretnych obrotów. Można dostać kredyt w ramach konta na całkiem niezłych warunkach - przydatne, kiedy trzeba zapłacić VAT, a klienci zwlekają.

.

• 9 miesięcy temu...
Mam pytanie do wszystkich z mbanku, gdzie dokonujecie wpłat na konto, czy można coś załatwić stacjonarnie?

Rozumiem, że chodzi o wpłatę fizycznej gotówki? Na stronie mBanku masz listę wpłatomatów, jeśli się nie mylę, to też przez mKioski i Centra Finansowe można to uczynić. W ostateczności zawsze możesz pójść na pocztę :)

Mam pytanie do wszystkich z mbanku, gdzie dokonujecie wpłat na konto, czy można coś załatwić stacjonarnie?
Wpłacam na Inteligo (w banku PKO) i z niego przelew do mBanku. Chyba najtańsza metoda przy braku dostępu do wpłatomatu.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności