Skocz do zawartości

"Karta została odrzucona"

Japina

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze płaciłem w Adwords kartą (Inteligo) i nagle od września okazało się, że nie mogę. Przy płatności domyślnej i przy ponownym wpisaniu mojej karty dostaję arcyciekawy komunikat "Karta została odrzucona". Bank sprawdził i nie przychodziły do nich żadne zapytania o realizację płatności, ani o cokolwiek innego... Nie wiem zatem co się z tym dzieje i co mam zrobić. Kto i dlaczego odrzuca kartę?

Przecież nie będę specjalnie karty wypukłej zamawiał, żeby Adwords opłacać - tym bardziej, że mogą mi powtórzyć numer z nową kartą. Może wystarczy wymienić kartę w Inteligo??? (żeby miała inny numer) to jest tanie (tylko czekać będę musiał).

Pomóżcie coś, bo mnie trafi :(

Japina

PS. Nie mam też w menu opcji płacenia przelewem >>>Dla tej waluty i lokalizacji adresu rozliczeniowego w tej chwili dostępna jest tylko jedna forma płatności<<<. Nie wiem - czyżby przelew był dla mnie niedostępny??? O co chodzi do licha?!?!?

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Podepnę się. Używa ktoś kart wirtualnych mBanku do aktywowania po kolei do doładowań promocyjnych np. z linkami z ebay? Działa bez problemów z doładowaniami przeznaczonymi dla innych krajów? Daje się aktywować kolejne konta tą samą kartą? Towarzysze, pamagicie... Jak ktoś nie chce się z tym afiszować, to może poradzi mi na PW?

z tego co wiem to ostatnie promocyjne linki przestaly dzialac w polowie listopada.

Co do kart - wirtualne sa na poczatku przyjmowane, dosc czesto pozniej te konta sa banowane.

Z ta karta mbanku niestety nie sprawdzalem.

Generalna zasada jest taka, ze jesli jedna karta aktywuje sie kilka-kilkanascie kont, to mozna uznac, ze jest "spalona".

BIŻUTERIA ? doskonała na prezent

NAJTANSZE Vouchery Adwords - wiadomosc na gg 4649106 lub na PW

Jesli masz taka sama karte jak ja (Inteligo) to pewnie nie jest to karta kredytowa tylko taka bankomatowa/platnicza. Jej minusem jest to ze co do zasady nie uprawnia do kredytu wiec obciazenia "PO" usludze, a takim jest ADWords sa zagrozone ryzykiem braku sciagalnosci. Tak mi sie wydaje ze to moze byc przyczyna odrzucenia tego typu karty.

Jezeli chodzi o zmiane sposobu platnosci z karty na przelew to nie ma takiej mozliwosci. Jak napiszesz do pomocy technicznej w tej sprawie to odpowiedza ze musisz zalozyc nowe konto i tam podczas rejestracji wybrac inny sposob platnosci. Troche upierdliwe ale co zrobic.

https://christoff.blox.pl - Polityka, prawo, sport - komentarze i opinie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności