Skocz do zawartości

Przeniesienie Treści z WWW + Zachowanie liczby LUBIE TO pod każdym Obrazkiem

tomcool

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkim forumowiczów.

Mam następujący problem. Chce przenieść wszystkie istniejące treści na zupełnie nową stronę ponieważ na starej mam wszystko pochrzanione. Jest to strona z obrazkami (memy) na Drupalu 7. Najbardziej denerwującym faktem jest że nie potrafię z integrować/naprawić poprawnego funkjonowania funkcji Lubie to/Udostępniania. Na pewno źle to działa. Strona przejąłem już jakiś czas temu i stąd też mam poniekąd problem. Ale do rzeczy.

1) Jak przenieść instniejące treśći na nową stronę aby zachować dotychczasowe treści (obrazki) bez szwanku na liczbe like-ów FB pod nimi. Owe like służą do tworzenia rankingów najlepszych obrazków itp. 

2) Czy lepiej przenieść to np na nowego Drupala ? Czy bez sensu jest tak duży cms do tego ?

Wiem że dobrze byłoby naprawić po prostu stronę ale po perturbacjach oraz przemyśleniach nie warto ponieważ naprawdę jest tam jeden wielki misz masz i mam już dość.

Cytaty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności