Skocz do zawartości

Google miejsca po prawej od wyników

stania.info

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
Mam pewien problem dodałem firmę go Google miejsca (branża ogrodnicza) w dość małej miejscowości - można powiedzieć wsi.

Po wpisaniu w zapytanie nazwa firmy + miejscowość google nie wyświetla boxa po prawej stronie od wyników - chodzi mi o ten box (ten oczywiście przykładowy):

box.thumb.jpg.57052d593aaafc1385b074e84a0d2514.jpg

Czy jest to spowodowane zbyt małą ilością zapytań na taką frazę? Za mała miejscowość? Czy w jakiś sposób mogę "Zachęcić" google do wyświetlenia boxa (np dodać kilka opini?)

Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl

Google wyświetla box w/g własnych kryteriów. Główny wpływ na wyświetlanie boxa ma ruch na stronie. Opinie również możesz dodać ale nie przesadzać i stworzyć wrażenie unikalnych. Ja np. dodaję jeszcze ofertę z G+, która jest wyświetlana pod danymi adresowymi firmy i pod Zaproponuj zmianę. Oczywiście musisz wprowadzić wszystkie dane lokalizacyjne firm, to chyba jasne. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności